Ljubavni horoskop

LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2017: Sreća i ispunjenost za Lava, Vodolija zavodi, najbolji mesec za Ovna

Ljubavni horoskop za septembar 2017 – Septembar 2017 je mesec pun života, ambicija i strasti, ali tu može biti zamki za one koji su naivni. Prepreke koje se pojave mogu preći samo vešti, neustrašivi i odlučni.

Devica je aktivna, kroz Devicu prolaze Sunce, Mars, Merkur i Venera. Svi ti tranziti ističu simbol Device: posao, smisao za praktično, perfekcionizam, snalažljivost, komunikativnost, vedrinu, ali i razne opsesije i sklonost kritikovanju i cepidlačenju. Sve ovo predstavlja atmosferu ovog perioda, piše tarot-horoskop.com.

Neprijatan deo septembra 2017. godine je da će sve planete koje prolaze kroz Devicu biti u opoziciji sa varljivim i nesigurnim Neptunom (smešten u Ribama) i u kvadratu s proračunatim, napetim i ometajućim Saturnom (smešten u Strelcu).

Ono dobro u septembru 2017. godine je da su te iste planete u trigonu sa usresređenim  i ambicioznim Plutonom. Ti aspekti zaista mogu pomoći onima koji imaju jasne ciljeve i jaku motivaciju.

Merkur tokom septembra 2017:

Najzanimljiviji put je put Merkura, planete intelekta, informacije, komunikacije, putovanja, motivacije, kretanja i noviteta. Nakon što je bio retrogradan više od tri nedelje i kretao se od Device do Lava, Merkur nastavlja direktnim hodom 5. septembra 2017. godine. Tada i pomračenje Sunca ima uticaja 21. 08. 2017. godine na 28,54 Lava. To je naizgled slučajnost koja zapravo može imati dublje značenje i oko tog perioda pokrenuti događaje merkurovske prirode. Najverovatnije se radi o neočekivanim ili neobičnim događajima, ako uzmemo u obzir tačku u kojoj se Merkur našao i gde se događa pomračenje. Efekti pomračenja ponovo će se aktivirati.

Ljubavni horoskop za septembar 2017

Ljubavni horoskop za septembar 2017

Na širem planu kretanje Merkura može biti povezano s intelektualnim aktivnostima, učenjem, studiranjem, transportom, putevma, komunikacijom i medijima. Promene u vazduhu ( jaki vetrovi i oluje) i potresi nisu isključeni kao mogućnost.

Vredi napomenuti efekt benefika! Venera prolazi kroz Lava u prve dve dekade septembra i pravi sekstil s Jupiterom i dva trigona, jedan sa Saturnom i drugi s Uranom. Ovi aspekti povoljni su za društvene odnose, timski rad, saradnje, umetnost, zabavu, prijateljstva, umetnost i brak.

I na kraju, ali ne i poslednje, moramo napomenuti da Pluton kreće direktnim hodom na 16,51 Jarca, nakon što je pet meseci bio retrogradan.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.