LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2017
LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2017

Ljubavni horoskop za septembar 2017 – Septembar 2017 je mesec pun života, ambicija i strasti, ali tu može biti zamki za one koji su naivni. Prepreke koje se pojave mogu preći samo vešti, neustrašivi i odlučni.

Devica je aktivna, kroz Devicu prolaze Sunce, Mars, Merkur i Venera. Svi ti tranziti ističu simbol Device: posao, smisao za praktično, perfekcionizam, snalažljivost, komunikativnost, vedrinu, ali i razne opsesije i sklonost kritikovanju i cepidlačenju. Sve ovo predstavlja atmosferu ovog perioda, piše tarot-horoskop.com.

Neprijatan deo septembra 2017. godine je da će sve planete koje prolaze kroz Devicu biti u opoziciji sa varljivim i nesigurnim Neptunom (smešten u Ribama) i u kvadratu s proračunatim, napetim i ometajućim Saturnom (smešten u Strelcu).

Ono dobro u septembru 2017. godine je da su te iste planete u trigonu sa usresređenim  i ambicioznim Plutonom. Ti aspekti zaista mogu pomoći onima koji imaju jasne ciljeve i jaku motivaciju.

Merkur tokom septembra 2017:

Najzanimljiviji put je put Merkura, planete intelekta, informacije, komunikacije, putovanja, motivacije, kretanja i noviteta. Nakon što je bio retrogradan više od tri nedelje i kretao se od Device do Lava, Merkur nastavlja direktnim hodom 5. septembra 2017. godine. Tada i pomračenje Sunca ima uticaja 21. 08. 2017. godine na 28,54 Lava. To je naizgled slučajnost koja zapravo može imati dublje značenje i oko tog perioda pokrenuti događaje merkurovske prirode. Najverovatnije se radi o neočekivanim ili neobičnim događajima, ako uzmemo u obzir tačku u kojoj se Merkur našao i gde se događa pomračenje. Efekti pomračenja ponovo će se aktivirati.

Ljubavni horoskop za septembar 2017
Ljubavni horoskop za septembar 2017

Na širem planu kretanje Merkura može biti povezano s intelektualnim aktivnostima, učenjem, studiranjem, transportom, putevma, komunikacijom i medijima. Promene u vazduhu ( jaki vetrovi i oluje) i potresi nisu isključeni kao mogućnost.

Vredi napomenuti efekt benefika! Venera prolazi kroz Lava u prve dve dekade septembra i pravi sekstil s Jupiterom i dva trigona, jedan sa Saturnom i drugi s Uranom. Ovi aspekti povoljni su za društvene odnose, timski rad, saradnje, umetnost, zabavu, prijateljstva, umetnost i brak.

I na kraju, ali ne i poslednje, moramo napomenuti da Pluton kreće direktnim hodom na 16,51 Jarca, nakon što je pet meseci bio retrogradan.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.