Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop za proleće 2019: Saznajte šta vas očekuje na emotivnom planu...

Ljubavni horoskop za proleće 2019: Saznajte šta vas očekuje na emotivnom planu od aprila do juna

101
0
Ljubavni horoskop za 2020. godinu: Ribi se vraća osoba iz prošlosti, Lava očekuje proširenje porodice, Vagama cvetaju ruže
Foto: freepik.es

Proleće je godišnje doba koje nam osim toplog i sunčanog vremena donosi i brojne promene na polju ljubavi, posla i zdravlja. Krajem trećeg meseca, tačnije 29. marta, Merkur će izaći iz retrogradnog hoda koje nam je zadavalo probleme u oblasti komunikacije i saobraćaja ali i kada su koncentracija i zaboravnost u pitanju. Zato će nam ovaj period u godini doneti velike senzacije pre svega na ljubavnom planu, te možemo da očekujemo velike preokrete, prave ljubavi i stabilne emotivne odnose.

U nastavku saznjate šta vaš znak čeka u aprilu, maju i junu, piše mogujatosama.rs.

Ovan

Pripadnike ovog znaka početkom proleća na polju ljubavi očekuju značajne promene. Ukoliko ste u braku ili vezi, vaš odnos sa emotivnim partnerom će biti na zavidnom nivou. Sve nesuglasice i probleme koje ste imali u prethodnom periodu ćete već u prvim danima proleća rešiti. Zbog mnogobrojnih obaveza niste mnogo pažnje posvećivali svojoj voljenoj osobi ali tokom ovog godišnjeg doba to će se promeniti. Uživaćete u zajedničkim aktivnostima u prirodi i na čistom vazduhu, a krajem maja planirate putovanje sa emotivnim partnerom. Slobodne Ovnove ovog proleća očekuju avanture i dosta flerta koji će vam izuzetno prijati. Potrudite se da maksimalno uživate u tome i da se prepustite.

Bik

Zauzetim Bikovima ovog proleća će ljubav cvetati. Vaš odnos sa voljenom osobom iako je u poslednjem periodu bio klimav, sada će sve doći na svoje i lako ćete preći preko svih nesuglasica. Tenzija koju ste osećali vas je prodrmala, i sada konačno znate na čemu ste, šta zaista osećate i kako nadalje da postupite. Uživaćete da sa voljenom osobom provodite vreme, a ni strasti vam neće manjkati. Potrudite se da emotivnom partneru pokažete koliko vam znači i nikad ne zaboravite koliko ste pored njega srećni. Bikove koji nisu u braku ili vezi očekuje veoma zanimljiv period. U prvoj polovini aprila ćete sresti osobu iz prošlosti sa kojom ćete ponovo stupiti u kontakt, a već u maju vaš odnos će prerasti u nešto više.
Ljubavni horoskop za proleće 2019: Saznajte šta vas očekuje na emotivnom planu od aprila do juna

Blizanci

Blizancima koji su u vezi ili braku zvezde ovog proleća neće biti naklonjene. Sa voljenom osobom ćete imati česte prepirke i neslaganja koja još u prošlosti niste rešili i sada izviru iz tepiha. Potrudite se da ne odlažete rešavanje problema i ovaj put, suočite se sa voljenom osobom i razjasnite sve što vam do sada nije bilo jasno u vašem odnosu. Iako vam sada deluje kao da vaša situacija nema izlaza, već krajem aprila će se sve stabilizovati pa vas u maju i junu očekuju divni trenuci sa emotivnim partnerom. Slobodni pripadnici ovog znaka će tokom proleća uživati u druženju, flertu i dobroj zabavi. U junu ćete sklopiti novo, veoma interesantno prijateljstvo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.