Ljubavni horoskop za 2020. godinu: Ribi se vraća osoba iz prošlosti, Lava očekuje proširenje porodice, Vagama cvetaju ruže
Foto: freepik.es

Proleće je godišnje doba koje nam osim toplog i sunčanog vremena donosi i brojne promene na polju ljubavi, posla i zdravlja. Krajem trećeg meseca, tačnije 29. marta, Merkur će izaći iz retrogradnog hoda koje nam je zadavalo probleme u oblasti komunikacije i saobraćaja ali i kada su koncentracija i zaboravnost u pitanju. Zato će nam ovaj period u godini doneti velike senzacije pre svega na ljubavnom planu, te možemo da očekujemo velike preokrete, prave ljubavi i stabilne emotivne odnose.

U nastavku saznjate šta vaš znak čeka u aprilu, maju i junu, piše mogujatosama.rs.

Ovan

Pripadnike ovog znaka početkom proleća na polju ljubavi očekuju značajne promene. Ukoliko ste u braku ili vezi, vaš odnos sa emotivnim partnerom će biti na zavidnom nivou. Sve nesuglasice i probleme koje ste imali u prethodnom periodu ćete već u prvim danima proleća rešiti. Zbog mnogobrojnih obaveza niste mnogo pažnje posvećivali svojoj voljenoj osobi ali tokom ovog godišnjeg doba to će se promeniti. Uživaćete u zajedničkim aktivnostima u prirodi i na čistom vazduhu, a krajem maja planirate putovanje sa emotivnim partnerom. Slobodne Ovnove ovog proleća očekuju avanture i dosta flerta koji će vam izuzetno prijati. Potrudite se da maksimalno uživate u tome i da se prepustite.

Bik

Zauzetim Bikovima ovog proleća će ljubav cvetati. Vaš odnos sa voljenom osobom iako je u poslednjem periodu bio klimav, sada će sve doći na svoje i lako ćete preći preko svih nesuglasica. Tenzija koju ste osećali vas je prodrmala, i sada konačno znate na čemu ste, šta zaista osećate i kako nadalje da postupite. Uživaćete da sa voljenom osobom provodite vreme, a ni strasti vam neće manjkati. Potrudite se da emotivnom partneru pokažete koliko vam znači i nikad ne zaboravite koliko ste pored njega srećni. Bikove koji nisu u braku ili vezi očekuje veoma zanimljiv period. U prvoj polovini aprila ćete sresti osobu iz prošlosti sa kojom ćete ponovo stupiti u kontakt, a već u maju vaš odnos će prerasti u nešto više.

Ljubavni horoskop za proleće 2019: Saznajte šta vas očekuje na emotivnom planu od aprila do juna

Blizanci

Blizancima koji su u vezi ili braku zvezde ovog proleća neće biti naklonjene. Sa voljenom osobom ćete imati česte prepirke i neslaganja koja još u prošlosti niste rešili i sada izviru iz tepiha. Potrudite se da ne odlažete rešavanje problema i ovaj put, suočite se sa voljenom osobom i razjasnite sve što vam do sada nije bilo jasno u vašem odnosu. Iako vam sada deluje kao da vaša situacija nema izlaza, već krajem aprila će se sve stabilizovati pa vas u maju i junu očekuju divni trenuci sa emotivnim partnerom. Slobodni pripadnici ovog znaka će tokom proleća uživati u druženju, flertu i dobroj zabavi. U junu ćete sklopiti novo, veoma interesantno prijateljstvo.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.