Ljubavni horoskop za oktobar 2016: Nekima stiže nalet pozitivne energije, neki će se naći pred životnim izazovima a pripadnike pojedinih znakova čeka ljubav svog života, piše wannabemagazine.com.

 

Ovan

Oktobar će za Ovnove biti veoma dobar, posebno kada su u pitanju ljubavni odnosi. Ono što će učiniti da se i sami bolje osećate i da sve krene na bolje, jesu poboljšanja u komunikaciji. Zbog toga bi trebalo da se posvetite partneru, te nekim nesuglasicama koje među vama vladaju, jer ćete ih brzo i uspešno rešiti. Oni koji su u vezi želeće da učine neke promene, što će se verovatno odraziti na neke veće odluke, poput toga da živite zajedno ili da proširite porodicu. No, neće lepo biti samo zauzetim, već će i slobodni uživati tokom ovog meseca. Dovoljno dugo ste bili bez partnera, pa bi trebalo to da se izmeni, jer dolaze dani kada ćete imati dosta mogućnosti da upoznate nekog novog, interesantnog i kvalitetnog za ozbiljniju vezu. Vodite računa o tome da neko ko vam se svidi ne postane vaša opsesija, jer to može ućiniti da vaši planovi o savršenoj vezi propadnu.

par

Bik

Bikovi, oktobar vam donosi neke manje probleme kada je emotivni život u pitanju. Potrebno je da uvek razmislite šta da uradite i kažete, kako biste uspeli da održite ravnotežu sa partnerom i kako ne biste naišli na neke veće rasprave. Skoro sve ono što će se dešavati uspeće da vas nervira i sve što se kaže shvataćete veoma lično, što će i dovoditi do rasprava sa partnerom. Trudite se da u komunikaciji sa partnerom budete smireni i strpljivi, te ćete tako održavati balans među vama. Dok zauzeti Bikovi imaju nekih problema, slobodni kao da su se zavetovali na usamljenost i samoću. Ne prepuštate se lako, držite osećanja podaleko kako se ne bi desilo da se zaljubite. Međutim, prijaće vam druženje i flert tokom ovog meseca, što može dovesti i do neke nove ljubavne veze.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.