Godisnji horoskop za 2022
Foto: freepik.es

Ljubavni horoskop za novembar 2019: Novembar je mesec vatrene ljubavi i strasti! Saznajte šta na romantičnom planu očekuje vaš znak Zodijaka, piše Lovesensa.

Ovan

Novembar će biti veoma povoljan mesec za Ovna, posebno kada je reč o romantičnim vezama. Vaša komunikacija će se poboljšati, što će pomoći da se poboljša ne samo blagostanje, već i život uopšte. Zato morate više pažnje da posvetite partneru i postojećim razlikama između vas, jer u novembru imate priliku da ih uspešno rešite.

Očekuju vas važne promene, kao što je odluka o venčanju ili zajedničkom životu.

Ali sudbina će biti podrška ne samo onima koji su već u vezi. Usamljeni ljudi ovog meseca će takođe biti srećni. Dugo ste bili sami, ali sada će se to promeniti, jer će doći period šansi da sretnete nekoga novog, zanimljivog i pogodnog za ozbiljnu vezu. Ne dozvolite da vam predmet vaše simpatije preraste u opsesiju, jer će u protivnom svi planovi za idealnu ljubav nestati.

Bik

Novembar donosi emotivne probleme u život Bika. Da ne biste poremetili ravnotežu u odnosima sa partnerom i ne biste doveli do ozbiljnih sukoba, stalno treba da razmišljate o tome šta radite ili govorite.

Gotovo sve što će se dogoditi u novembru nerviraće vas, a svaka reč koju izgovorite biće shvaćena vrlo lično, što će izazvati mnoge svađe.

Ljubavni horoskop za novembar 2019: Važne promene kod Ovna, kratka ali strastvena veza za Vodoliju, Lav treba da sluša svoju intuiciju a ne druge
Ljubavni horoskop za novembar 2019: Važne promene kod Ovna, kratka ali strastvena veza za Vodoliju, Lav treba da sluša svoju intuiciju a ne druge

Pokušajte da zadržite smirenost i budite strpljivi u komunikaciji sa partnerom. Samo na taj način biće održavana ravnoteža između vas.Usamljeni Bikovi i dalje bezuspešno tragaju za pravom osobom.

Ne odustajte bez borbe, kontrolišite svoja osećanja i ne zaljubljujte se prebrzo. Ovog meseca očekuje vas puno flerta i komunikacije, što može dovesti do nove romantike.

Blizanci

Novembar će se malo promeniti u ličnom životu Blizanca. Sviđa vam se vaš partner, njegova pažnja i ljubaznost. Ali u vezi s njim još uvek postoji nešto što frustrira.

Činjenica je da nemate određeni stil ponašanja, i zato ponekad ne pokazujete poštovanje ličnog prostora i vremena. Ako otvoreno kažete šta vam smeta, veza će postati odnos iz snova.

Generalno, u novembru će sve biti u redu kako za one koji su već u vezi, tako i za usamljene Blizance. Očekuje vas dobra komunikacija, zanimljiv flert i otkrivanje novihh erotskih fantazija, tako da će predstojeći mesec biti prilično zanimljiv na polju ljubavi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.