Ljubavni horoskop za novembar 2018
Foto: freepik.es

Ljubavni horoskop za novembar 2018:  Saznajte u kojoj meri će vam zvezde biti naklonjene na emotivnom planu tokom pretposlednjeg meseca u ovoj godini, piše mycupoftea.rs.

OVAN

Novembar je mesec pun preokreta i dešavanja. Planetarne konstalacije biće takve da će vam se činiti da se čitave godine apsolutno ništa nije dešavalo da bi se u novembru sve okrenulo naopačke! S jedne strane vrlo euforičan i pozitivan mesec, a sa druge strane pun iznenađenja. Mlad mesec 8. novembra podstaći će tajnu komunikaciju, tajne veze, ali će i rasplamsati strasti između vas i Vage, Škorpije ili Lava. Venera se vraća u znak Vage i praviće opoziciju sa retro Uranom iz vašeg znaka! Dobićete neopisivu želju da se oslobodite svega što vas koči, a sa druge strane, Mars iz kuće ljubavi donosi nova dešavanja i neočekivana poznanstva.

Ipak, ono što će biti potrebno da rešite jesu nesuglasice sa partnerom, ali i nešto što vas jako dugo koči da biste svoj život ispunili novom energijom. Između 7. i 15. novembra nalet pozitivne energije preko Marsovog i Uranovog trigona donosi slobodnim Ovnovima ljubav sa osobom iz inostranstva ili drugog grada. Kada Venera krene napred, 16. novembra, a Mars pređe u znak emotivnih Riba, ništa više neće biti isto.

Mnogi od vas uploviće u tajne veze, duboke emocije će vas obuzeti, a Ovnovi u vezi koji su pregrmeli sredinu meseca imaće šansu da svoje odnose učvrste! Jupiter će prelaskom u znak, vama omiljenog Strelca, doneti svež vazduh u život. 23. novembra pun mesec iz znaka Blizanaca i vašeg astrološkog polja flerta, komunikacije kraćih putovanja u vaš život doneće nove ljude, a na jednom kraćem putovanju i ljubav!

Godišnji horoskop za 2019. godinu: Nova romansa za Vagu, veliki poslovni uspeh za Lava, Ribama u životu ide sve kako treba

BIK

Početak novembra meseca najavljuje velike preokrete i promene kako na nebu, tako i u vašem životu. Venera se iz Škorpije vraća se u znak Vage i vaše astrološko polje posla već 1. novembra! Merkur prelazi u znak Strelca i komunikacija postaje mnogo pozitivnija, optimističnija, a neki odnosi se popravljaju! Mlad mesec najavljuje nove veze, brak, ali i novo životno poglavlje između 7. i 8. novembra! Ipak, usled Venerinih napetih aspekata sa retro Uranom, mogu se desiti prekidi nekih saradnji, ali i ljubavnih odnosa između 6. i 17. novembra!

Slobodni Bikovi mogu ući u lepršavu vezu sa osobom preko posla. Prijaće vam ova lagana i neopterećujuća priča. Nakon 15. novembra Mars menja znak i prelazi u sentimentalne Ribe, što u vama budi romantičnu stranu i skonost iluzijama, ali i tajnim vezama. Pun mesec 23. novembra probudiće emocije prema kolegi u znaku Raka, Device ili Ovna, a nije isključeno ni da ćete pomešati ljubav i posao i upustiti se u ovu pomalo zabranjenu vezu.

Ljubavni horoskop za novembar 2018

BLIZANCI

Novembar mesec otvara jedno sasvim novo poglavlje u vašim životima, ali i rešava milom ili silom neke situacije u ljubavnom ili bračnom životu. Mlad mesec 8. novembra, u vama će probuditi uspavane emocije, uzavrele strasti i uneti u vaš život dozu misterije. Velika i jedna od najvažnijih promena tokom jeseni jeste svakako ulazak Jupitera 9. novembra u znak optimističnog i pravičnog Strelca u vaše astrološko polje braka, partnerstva i odnosa.

Početkom novembra, već 1. Merkur prelazi u Strelca, pa ćete osetiti veliko olakšanje. Već sam ulazak Jupitera u vaše polje braka može doneti novu ljubav ukoliko ste sami, potrebu za vezivanjem, ali i osobu iz inostranstva. Strelac, Lav ili Riba ući će u vaš život neočekivano. Ovaj aspekt trajaće narednih godinu dana, tako da ukoliko se velika promena ne desi u novembru, ne očajavajte!

Blizanci u vezi prolaziće testove u periodu od 10.do 17. novembra, ali je vrlo moguće i da će potegnuti pitanje proširenja porodice. Krajem novembra, oko 23., pun mesec iz vašeg znaka dovešće vas u centar nekog zbivanja. Vrlo je moguće da će partner pred vas staviti ultimatum i da ćete biti u nekim nedoumicama, a donećete i važnu odluku o vašoj zajedničkoj budućnosti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.