Foto: Picjumbo

Ljubavni horoskop za mart 2017: Mart 2017. godine je komplikovan mesec zbog T – kvadrata Jupiter – Pluton – Uran i zbog retrogradnog kretanja Venere. T – kvadrat Jupiter – Pluton – Uran je intenzivno aktivan tokom marta. Jupiter pravi opoziciju s Uranom 3. marta i kvadrat s Plutonom 30. marta. Ta dva aspekta donose pritisak kroz ceo mesec, čine mesec živahnijim, intenzivnijim i energičnijim, ali mogu se očekivati i turbulencije, konflikti, borbe za moć, nemiri, neredi, nesreće s više žrtava, prirodne katastrofe, finansijske nestabilnosti i razni incidenti.

Ta kombinacija usko je povezana i s odnosima, utiče na odnose na svim poljima, krenuvši od privatnih odnosa, ljubavnih veza, brakova, prijateljstva i saradnji, do poslovnih odnosa, piše tarot-horoskop.com. Jupiter je u Vagi, znaku jedinstva, harmonije i mira, ali harmonija i mir lako se mogu poremetiti, jer je Jupiter pod napadom neskladnih aspekata.

Venera je planeta ljubavi, harmonije i mira, ali je u retrogradnom hodu i u ovakvim okolnostima ona pojačava taj uticaj.

Na privatnom polju, sve dok je Venera retrogradna, emotivna osetljivost je povećana i svi će biti skloni subjektivnom načinu razmišljanja kada se radi o nečem što nam se sviđa ili ne sviđa, što volimo ili mrzimo.

U nekim periodima tokom meseca Venerina energija biće usmerena prema unutrašnjem biću i biće teže izraziti osećanja. U drugim periodima, neki zaboravljeni osećaji mogu isplivati na površinu, suočićete se ponovo s pitanjima koja ste si postavljali u prošlosti i ponovno ćete se koncentrisati na neke nerazrešene odnose.

Horoskop za januar 2017.

Biće perioda tokom kojih zaista nećete znati šta se tačno događa, na šta Venera želi da se koncentrišemo, ali stvari će se razjasniti kada Venera krene direktnim hodom ili ćemo nagađati o kakvom problemu se radi i krenuti napred prema dubljoj analizi i pomaku. To neće biti nimalo jednostavan proces i završiće onda kada Venera krene direktnim hodom.

Zbog svega navedenog, ne bi trebalo donositi važne odluke o odnosima s drugima sve dok je Venera retrogradna, jer nekada stvari izgledaju drugačijima nego što uistinu jesu.

Kada retrogradna Venera nije u sukobu s bilo kojim značajnim elementom solarne karte, može doneti manje neprijatnosti, s manjim uticajem: loša komunikacija u vezi, neodlučnost ili često predomišljanje partnera, privremene frustracije, propali susreti ili susreti koji ne idu po planu, manji flertovi koji nisu ništa drugo nego eksperimentisanje zbog upoređivanja onoga što se mora spoznati i otkriti kako bi se mogle doneti odluke ili prilagoditi okolnostima.

Budite oprezni kada se radi o donošenju odluka i komunikaciji s drugima, zbog toga što Merkur – planeta intelekta i komunikacije – pravi dosta loših aspekata tokom marta 2017. godine i zato je povećana mogućnost propusta, grešaka i neuspeha. Budite oprezni tokom vožnje, jer je Merkur planeta i kretanja i putovanja!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.