Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop za jun 2020: Fatalan susret za Škorpiju, Jarac osvaja, tajna...

Ljubavni horoskop za jun 2020: Fatalan susret za Škorpiju, Jarac osvaja, tajna avantura za Ovna

221
0
Žene Vage i Škorpije su najbolje ljubavnice, a njihovoj seksualnosti je nemoguće odoleti
Foto: Freepik.es

Ljubavni horoskop za jun 2020: Saznajte šta vas očekuje na emotivnom planu tokom prvog letnjeg meseca, piše astrofon21.rs.

OVAN

Duži period, od 22.juna pa sve do sredine jula možete biti veoma direktni i možda neprijatni u ljubavnim odnosima jer ako vam se partner bude suprotstavio u vezi sa nečim što je vama veoma bitno odreagovaćete previše spontano, što nikako nije dobro za vaše odnose. U ljubavnom životu uglavnom ste usredsređeni na one koji su vam veoma značajni i u poslu. Slobodni Ovnovi će s toga voditi veoma konstruktivne razgovore sa ljubavnim partnerom o rešavanju zajedničkih problema i što su duže zajedno, to je pre moguće da dođu u sukob. Mladi Ovnovi, oni koji su od nedavno u vezi, imaće utisak da im se članovi porodice previše mešaju u privatan život. Povoljni periodi za nova poznanstva biće oko 29. juna kada, naročito ako su na putu ili ukoliko budu vodili vrlo aktivan društveni život, mogu sresti osobu koju će smatrati idealnom. Muškarci će biti nešto površniji nego žene i skloniji da ulaze u tajne avanture. Odlazak na putovanja može biti takođe nova šansa, naročito posle sredine meseca ćete postati mnogo aktivniji, komunikativniji i direktniji u udvaranju osobi koja vam se duži period već dopada.
Ljubavni horoskop za jun 2020: Fatalan susret za Škorpiju, Jarac osvaja, tajna avantura za Ovna
Ljubavni horoskop za jun 2020: Fatalan susret za Škorpiju, Jarac osvaja, tajna avantura za Ovna

BIK

Bik u ljubavi zna šta treba da radi samo je pitanje da li hoće. Svi učesnici vaše ljubavne igre se inate, malo vi, malo oni, jer ih ima sigurno najverovatnije nekoliko na spisku. Mnogi bi se menjali za vaš znak, bar što se mogućnosti tiče, a ako ste sposobni, uspećete da situaciju preokrenete u svoju korist. Sredinom meseca bi bilo dobro kada biste bili negde na putu, ali nikako nemojte tada gledati u tu pojavu nego izrežirajte večeru udvoje. Ako ste slobodni, maštajte o onome ko vam je opsesija i javiće vam se ili će se dogoditi neočekivani susret. Vaša harizmatičnost biće veoma naglašen sve vreme a način komunikacije takav da će malo ko moći da ostane ravnodušan na vas. Reči će imati veliku moć, u pravo vreme izrečene biće pun pogodak. Ovaj period vam donosi mnogo susreta, bogat društveni život i poznanstva sa osobama koje su prisutne u medijima.

BLIZANCI

Većina Blizanaca se nalazi već u nekoj vrsti veze, a oni koji su slobodni mogu očekivati raznorazna uzbuđenja na ljubavnom planu. Ukoliko ste skloni paralelnim ili tajnim vezama, pri tom ste žena rođena u znaku Blizanaca, privlači vas neko sa radnog mesta ili ste sa njim u vezi. Čuvajte se skandala. Poznanstva, posebno sa osobama iste struke ili preko posla moguća su u krajem meseca. Ako ste skloni tajnim vezama, budite oprezni sredinom meseca, posebno ako volite tamnokose, markantne, uspešne ličnosti, a neko takav vam se već duže vreme udvara. Moguće su česte promene vaših raspoloženja, zbog čega možete ostaviti utisak osobe koja ne zna šta hoće. Osobe koje će vas najviše privlačiti, osim umetnika mogu biti i sportisti i one koje možete upoznati na putovanju, naročito ako planirate odlazak u inostranstvo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.