4 najlepša para u Zodijaku

Ljubavni horoskop za jun 2017: Jun donosi nešto dobro za svaki znak. Venera, smeštena u Biku je vedra, snažna i gleda pozitivnu stranu stvari.

Sunce i Merkur, smešteni u Blizancima su okretni, znatiželjni, teže obnovi i mogu uspeti uz podršku Jupitera, Urana i Mesečevih čvorova iako na putu postoje određene prepreke (zbog opozicije sa Saturnom) ili mogu skrenuti s puta ponekad (zbog kvadrata s Neptunom).

Tokom juna 2017. godine, većina planeta je u kardinalnim ili dvostrukim znakovima, piše tarot-horoskop.com. Znači, stvari će se brzo odvijati i stalno će se menjati; ko je prilagodljiv i sposoban da izdrži, taj nosi pobedu, a onaj koji nije biće zbunjen i neće ništa ostvariti.

Ovaj period nije bez opasnosti: smešten u Raku, Mars pravi kardinalni krst, zajedno sa Jupiterom iz Vage, Uranom iz Ovna i Plutonom iz Jarca. Ta je konfiguracija stimulirajuća i puna izazova, ali dinamika akcije može biti preterana i postoji opasnost od nasilja, sukoba, nesreća, prirodnih katastrofa i zbrke.

S druge strane, kroz prve dve dekade juna 2017. godine, Sunce i Merkur, smešteni u Blizancima prave promenljiv kvadrat sa Saturnom iz Strelca i Neptunom iz Riba s podmuklim, štetnim i zbunjujućim efektima i rizikom od donošenja pogrešnih zaključaka.

Jedina planeta smeštena u fiksnom znaku je Venera (u Biku). Činjenica da je Venera stabilna je velika stvar, jer je Venera odgovorna za ljubav, saradnju i užitke u životu. I ako to sve imamo, lakše prolazimo kroz nevolje.

OVAN

Prva nedelja juna 2017. godine je pod uticajem Venera – Uran konjunkcije, koja se odigrava u Ovnu. Ova konjunkcija može doneti iznenađenje, promenu planova ili obnovu. Istovremeno se može događati odlazak ili ulazak nekog u vaš život. Venera (koja nije samo planeta ljubavi, nego i vladar veza Ovna) ulazi u kuću novca Ovna 6. juna. Romantika se smanjuje i na prvo mesto dolaze finansije i razna praktična pitanja. Na ljubavne izbore mogu uticati materijalni faktori. S druge strane, tokom juna lakše ćete komunicirati i privlačnost je veća prema osobama koje su na istoj talasnoj dužini kao i vi i s kojima delite iste zanimacije ili mišljenja.

Ljubavni horoskop za jun 2017

BIK

Venera, planeta ljubavi i parova ulazi u Bika 6. juna 2017. godine i tu ostaje sve do 5. jula. Ovo je jedan od najugodnijih perioda 2017. godine i najverovatnije najboljih za vaš emotivni život. Venera pojačava senzualnost i snagu zavođenja, donosi vam harmoniju i romantične okolnosti. Drugim rečima, ako ste u dobroj vezi, biće vam još bolje, ali ako niste, moći ćete ući u novu vezu bez puno truda. S druge strane, Mars, vladar kuće parova Bika naglašava važnost komunikacije i više voli društvo istomišljenika. Putovanja mogu biti dosta važna za vaš ljubavni život u ovom periodu.

BLIZANCI

Sa Suncem i Merkurom smeštenim u Blizancima, tokom juna 2017. godine osećaćete se predivno u svojoj koži. Puni ste energije, privlačićete sve vrste pogleda i pažnju kuda god pošli. Bićete jako privlačni. Zato što Sunce i Merkur prave povoljan aspekt s Jupiterom, vladarem kuće parova (dodatno, nalazi se upravo u kući strasti Blizanca), imaćete niz ljubavnih prilika i sudbina pogurava stvari i zato ćete se često naći u savršenim ljubavnim okolnostima. Ali Venera ostaje korak iza, opire se, tajanstvena je i diskretna. Kao da bi radije tajne veze za koje nko ne zna ili nešto neće biti kako bi želeli, ali to ćete dobro sakriti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.