Home Ljubavni horoskop LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUN 2017: Blizanci osvajaju na svakom koraku, Ribe spremne...

LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUN 2017: Blizanci osvajaju na svakom koraku, Ribe spremne da urade sve za ljubav, Strelcu je partner centar sveta

119
0
4 najlepša para u Zodijaku

Ljubavni horoskop za jun 2017: Jun donosi nešto dobro za svaki znak. Venera, smeštena u Biku je vedra, snažna i gleda pozitivnu stranu stvari.

Sunce i Merkur, smešteni u Blizancima su okretni, znatiželjni, teže obnovi i mogu uspeti uz podršku Jupitera, Urana i Mesečevih čvorova iako na putu postoje određene prepreke (zbog opozicije sa Saturnom) ili mogu skrenuti s puta ponekad (zbog kvadrata s Neptunom). Tokom juna 2017. godine, većina planeta je u kardinalnim ili dvostrukim znakovima, piše tarot-horoskop.com. Znači, stvari će se brzo odvijati i stalno će se menjati; ko je prilagodljiv i sposoban da izdrži, taj nosi pobedu, a onaj koji nije biće zbunjen i neće ništa ostvariti. Ovaj period nije bez opasnosti: smešten u Raku, Mars pravi kardinalni krst, zajedno sa Jupiterom iz Vage, Uranom iz Ovna i Plutonom iz Jarca. Ta je konfiguracija stimulirajuća i puna izazova, ali dinamika akcije može biti preterana i postoji opasnost od nasilja, sukoba, nesreća, prirodnih katastrofa i zbrke. S druge strane, kroz prve dve dekade juna 2017. godine, Sunce i Merkur, smešteni u Blizancima prave promenljiv kvadrat sa Saturnom iz Strelca i Neptunom iz Riba s podmuklim, štetnim i zbunjujućim efektima i rizikom od donošenja pogrešnih zaključaka. Jedina planeta smeštena u fiksnom znaku je Venera (u Biku). Činjenica da je Venera stabilna je velika stvar, jer je Venera odgovorna za ljubav, saradnju i užitke u životu. I ako to sve imamo, lakše prolazimo kroz nevolje.

OVAN

Prva nedelja juna 2017. godine je pod uticajem Venera – Uran konjunkcije, koja se odigrava u Ovnu. Ova konjunkcija može doneti iznenađenje, promenu planova ili obnovu. Istovremeno se može događati odlazak ili ulazak nekog u vaš život. Venera (koja nije samo planeta ljubavi, nego i vladar veza Ovna) ulazi u kuću novca Ovna 6. juna. Romantika se smanjuje i na prvo mesto dolaze finansije i razna praktična pitanja. Na ljubavne izbore mogu uticati materijalni faktori. S druge strane, tokom juna lakše ćete komunicirati i privlačnost je veća prema osobama koje su na istoj talasnoj dužini kao i vi i s kojima delite iste zanimacije ili mišljenja.
Ljubavni horoskop za jun 2017

BIK

Venera, planeta ljubavi i parova ulazi u Bika 6. juna 2017. godine i tu ostaje sve do 5. jula. Ovo je jedan od najugodnijih perioda 2017. godine i najverovatnije najboljih za vaš emotivni život. Venera pojačava senzualnost i snagu zavođenja, donosi vam harmoniju i romantične okolnosti. Drugim rečima, ako ste u dobroj vezi, biće vam još bolje, ali ako niste, moći ćete ući u novu vezu bez puno truda. S druge strane, Mars, vladar kuće parova Bika naglašava važnost komunikacije i više voli društvo istomišljenika. Putovanja mogu biti dosta važna za vaš ljubavni život u ovom periodu.

BLIZANCI

Sa Suncem i Merkurom smeštenim u Blizancima, tokom juna 2017. godine osećaćete se predivno u svojoj koži. Puni ste energije, privlačićete sve vrste pogleda i pažnju kuda god pošli. Bićete jako privlačni. Zato što Sunce i Merkur prave povoljan aspekt s Jupiterom, vladarem kuće parova (dodatno, nalazi se upravo u kući strasti Blizanca), imaćete niz ljubavnih prilika i sudbina pogurava stvari i zato ćete se često naći u savršenim ljubavnim okolnostima. Ali Venera ostaje korak iza, opire se, tajanstvena je i diskretna. Kao da bi radije tajne veze za koje nko ne zna ili nešto neće biti kako bi želeli, ali to ćete dobro sakriti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.