Ljubavni horoskop za septembar 2019.
Ljubavni horoskop za septembar 2019.

Ljubavni horoskop za jesen 2018: Ova astrološka godina, burna po mnogo čemu, polako ulazi u svoj poslednji kvartal. Retrogradne planete koje su obeležile ovu godinu, donele su promene u svim aspektima života a posebno na ljubavnom planu. Jesen je na pragu i pravo je vreme da sumiramo stvari koje su se dešavale u proteklom periodu, način na koje su uticale na naš ljubavni život i zavirimo u ono šta nas čeka narednih meseci.

U nastavku saznajte šta su to zvezde pripremile za vas horoskopski znak, za predstojeću jesen, piše mogujatosama.rs.

Ovan

Pripadnicima ovog znaka prošlost dolazi na velika vrata. Osoba sa kojom ste imali vezu, bilo u daljoj prošlosti, bilo početkom ove godine, sada se vraća u vaš život. Ovo ne mora da bude loša stvar, jer ste se rastali kako bi svako za sebe, rešio neke trenutne izazove. Sada, kada ste oboje ostavili iza sebe sve teške trenutke, možete da to iskustvo i zrelost pretočite u stabilniji i lepši odnos nego onaj koji ste imali. Veze i brakovi koji su ipak pregurali sve turbulencije u proteklom periodu i ostali čvrsto na nogama, sada očekuje lep i miran period. Za vas koji ste slobodni, ovaj period donosi veliku šansu da upoznate novu osobu u koju se možete zaljubiti toliko da to može biti, slobodno možemo reći, sudbinska priča.

Bik

Slobodnim pripadnicima ovog znaka, jesen donosi potpuno neočekivane ljubavne situacije i obrte, što nije ni čudno uzimajući u obzir da Venera, koja vlada vašim znakom, kreće svoj retrogradni hod početkom oktobra. To će u vaš život vratiti neke osobe iz prošlosti, sa kojima imate nedovršene priče, ili priče koje su prekinute krajem prve polovine ove godine. Da li ćete započete priče nastaviti, ili se samo oprostiti na pravi način sa tom osobom, važno je samo da se stvari raščiste. Takođe, nekima od vas ovaj period donosi neke sudbinske susrete pa dobro otvorite oči. Za pripadnike ovog znaka koji su u vezi ili braku predstoji mirniji period, i dobra prilika da poboljšate komunikaciju sa partnerom.

Ljubavni horoskop za jesen 2018

Blizanci

Možemo slobodno reći da jesen donosi dobar ljubavni period svim pripadnicima ovog znaka i zato uhvatite ovaj talas sreće. Veze koje su u proteklom periodu bile nestabilnije nego inače, zbog uticaja brojnih astroloških dešavanja, sada konačno postižu oporavak i harmoniju. Period mira i uživanja je pred vama. Mnogi pripadnici ovog znaka sada imaju šansu da konačno ozvaniče emotivnu vezu i uđu u brak a slobodne Blizance čeka obnavljanje emotivnog odnosa sa osobom iz bliske prošlosti. Sve u svemu, jesen će vam konačno doneti zadovoljstvo i satisfakciju na ljubavnom planu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.