Ljubavni horoskop od 16. do 31. januara 2019

Ljubavni horoskop za januar 2017: Januar 2017. godine je dinamičan mesec tokom kojeg možete očekivati neočekivano. U stvari, ovo bi mogao biti mesec pun iznenađenja i dinamičan a pozadina tog je T – kvadrat kojeg formiraju Uran (u Ovnu), Jupiter (u Vagi) i Pluton (u Jarcu).

Ovaj T – kvadrat donosi dosta energije zahvaljujući prolasku Sunca kroz znak Jarca (do 19. januara), prolazak Marsa kroz znak Ovna (od 28. januara) i prolazak Merkura kroz znak Jarca gde i završava svoj retrogradni hod, piše tarot-horoskop.com.

Za sada, savetujemo oprez u svim vrstama odnosa, na makro planu i na privatnom polju, jer bi tokom januara 2017. godine mogli uočiti prve naznake osetljivih tačaka i problema koji će se kasnije stvoriti.

OVAN

Januar 2017. godine početak je novog ciklusa kroz koji će vaše veze biti na testu. Venera, planeta ljubavi i vladar kuće parova Ovna, ulazi u znak Riba 3. januara 2017. godine. Tada počinje svoj retrogradni hod tokom kojeg se kreće između Riba i Ovna, sve do 6. juna, a najjači uticaj ima između 4. i 15. aprila. U tom periodu Venera donosi neočekivana osećanja i pitanja, tera vas da se suočite s potrebama, željama ili frustracijama koje sami sebi do sada niste priznali, izvlači na površinu stare ili potiskivane probleme koje tokom vremena niste rešavali. Tokom januara bi mogli da uđete u tajnu vezu ili da olakšate određenu realizaciju. Događaji tokom nadolazećih meseci započinju ovde.

BIK

Između 3. i 28. januara, Mars, vladar kuće parova Bika, u društvu je Venere, planete ljubavi i dobrog razumevanja. Više od toga, Mars i Venera nalaze se u dobroj kući koja donosi nadu i ostvarenje planova u budućnosti, prilagođavanje u društvu i zabavu. Pod ovakvim uticajem, januar je srećan mesec koji ispunjava vaša očekivanja i donosi događaje kroz koje ćete biti srećni. Ali, postoji i zamka: mogli bi da budete previše ushićeni pa se okupirati nečim što nije vredno vaše pažnje ili bi mogli, nakon pomne analize shvatiti da to nije to što ste mislili. Budite racionalni i nećete se suočiti s razočaranjima. Februar i mart neće biti ovako darežljivi kao januar.

BLIZANCI

Tokom januara 2017. godine vaš ljubavni život biće dovoljno uravnotežen da jedno drugome pokažete pažnju, ljubav i da uživate u harmoničnom odnosu. To vam omogućuje Saturn, smešten u kući parova Blizanaca, u saradnji s Jupiterom, vladarem kuće parova smeštenim u kući ljubavi Blizanca. Ljubavne veze i društveni odnosi isprepleteni su s osećanjima, strasti i romantikom. Venera prolazi preko najviše tačke vaše solarne karte, što znači da je vaš ljubavni život povezan, na neki način, s karijerom ili vaš ljubavni život može biti povezan s javnošću. Može se raditi i o zajedničkim ambicioznim ciljevima koje ćete želeti da ostvarite ili vas mogu privući osobe na položaju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.