Ljubavni horoskop za februar 2020.
Foto: freepik.es

Ljubavni horoskop za februar 2019: Saznajte šta vas očekuje na emotivnom planu tokom najkraćeg meseca u godini. Možda vam se čini da je dana premalo ali će dešavanja biti na pretek. Nekome donose lepe i uzbudljive događaje, a nekome trzavice, dileme, pa čak i razmišljanja o definitivnom rastanku sa partnerom. Otkrijte u kojoj meri će zvezde biti naklonjene vašem znaku u narednom periodu, piše mogujatosama.rs.

OVAN

Februar za sve pripadnike znaka Ovan počeće burno, sa gomilom obaveza. Stoga, teško da ćete imati vremena za voljenu osobu, pa vam je potrebno razumevanje sa njene strane. Ipak, u drugoj polovini meseca, imaćete više vremena za ljubav, ali i za porodicu. Bilo bi dobro da organizujete neko kraće putovanje, kako bi bili sami sa njom, i kako bi joj se posvetili. Ukoliko se vaš partner oseća zapostavljeno, pokušajte da razgovarate sa njim, i objasnite situaciju, kao i činjenicu da se vaša osećanja nisu promenila. Biće vam potrebno mnogo energije da izbalansirate sve, ali ukoliko uložite određeni trud, isplatiće se.

BIK

U mesecu koji je pred vama, imaćete manjak strpljenja prema voljenoj osobi, jer ćete biti fokusirani na posao. Ipak, važno je da budete otvoreni prema partneru i da razgovarate o svemu, jer vam upravo voljena osoba može pomoći da prevaziđete probleme koje imate, nedostatak vremena i frustriranost. Malo je potrebno za dobru organizaciju i biće vremena za sve. Slobodni Bikovi sada ne žele nikog kraj sebe u nekoj ozbiljnoj priči. Malo flerta i avanture su dobrodošli, ali sve preko toga vas umara i prosto nemate motiva. To je možda zbog toga što još niste upoznali pravu osobu, ali ima vremena, ide proleće i biće vremena za zaljubljivanje.

Ljubavni horoskop za februar 2019
Foto: freepik.es

BLIZANCI

Ljubav vam u februaru neće ići od ruke. U poslednje vreme imate osećaj da vam sreća izmiče, da se vezujete za pogrešne ljude i da nikako nemate uspeha. Ono što vam je potrebno jeste strpljenje i dok se nešto lepo ne desi, probajte da se okrenete sebi i samorazvoju. Vreme koje sada imate dragoceno je, posvetite se sebi i negovanju svoje ličnosti. Zauzeti Blizanci moraće mnogo truda da ulože kako bi održali svoju vezu. Osećate nemir i niste previše srećni pored partnera, ali možda je bolje da ipak sačekate, kako bi bili sigurni u svaku odluku koju donesete, pa makar to bio i prekid veze.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.