Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop od oktobra do decembra 2018: Početak ozbiljne veze za Blizance,...

Ljubavni horoskop od oktobra do decembra 2018: Početak ozbiljne veze za Blizance, Jarac u velikoj dilemi, raskid za Škorpiju

76
0
Ljubavni horoskop od oktobra do decembra 2018
Foto: freepik.es

Ljubavni horoskop od oktobra do decembra 2018: Šta vas čeka u ljubavi ove jeseni? Biku sledi bogat društveni život i biće zapažen kod suprotnog pola. Devici oktobar donosi slučajno poznanstvo. Period pun uzbuđenja za Jarca, pišu Večernje novosti.

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Početkom novembra moguć je raskid ili obnova veze sa bivšom simpatijom, ako ste martovski Ovan, jer se Uran, početkom novembra, retrogradnim hodom vraća na poslednje stepene vašeg znaka. U decembru vas očekuju novi susreti i poznanstva sa umetnicima, sportistima i osobama koje često putuju, zbog posla.
Ljubavni horoskop od oktobra do decembra 2018

BIK (21. 4 – 21. 5)

Jesen vam donosi bogat društveni život, pa krajem oktobra može da vas privuče Jarac ili Devica. Bićete vrlo zapaženi kod suprotnog pola početkom novembra pa će mnogi želeti da se nađu u vašem društvu. U prvoj polovini decembra možete da upoznate tajanstvenu Škorpiju, a krajem godine harizmatičnog Jarca.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Početkom novembra možete da upoznate zanimljivu osobu jer Jupiter posle 12 godina ulazi u znak Strelca, vašu astrološku kuću ljubavi što označava početak ozbiljne veze koja može da vas odvede i u brak. U decembru, dame očekuje strastveni susret sa Vagom, a muškarce Blizance sa nekom Vodolijom.

RAK (21. 6 – 22. 7)

Sredinom oktobra, na službenom putu vas očekuje susret sa Lavom ili Strelcem. Vaš bračni ili dugogodišnji partner će biti okupiran poslom, pod uticajem Jupitera koji početkom novembra ulazi u Strelca, zbog čega se možete osetiti zapostavljenim. U decembru, damama može da se udvara Bik ili Jarac.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.