Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop od 31. jula do 7. avgusta: Nedelja puna prevara i...

Ljubavni horoskop od 31. jula do 7. avgusta: Nedelja puna prevara i rastanaka, gotovo svi znaci su u opasnosti da ostanu sami

135
0
UPOREDNI HOROSKOP sa kombinacijama za karmičku ljubav
Muškarci iz ova 3 znaka će da vas garantovano prevariti dok su na moru

Ljubavni horoskop od 31. jula do 7. avgusta: Prva nedelja avgusta ni najmanje neće biti naklonjena skoro nijednom pripadniku Zodijaka u sferi emotivnih odnosa. Pojedini znaci, iako zauzeti, uleteće u afere koje će ih skupo koštati, mnoge ljubavne veze će se naći na prekretnici a samo one najjače se neće definitivno raspasti. Otkrijte šta očekuje vaš znak i da li vas ovih dana očekuje potpuna ili samo delimična promena u životu.

 

OVAN

Venera u poslednjoj dekadi Lava, prošavši sve trigonske aspekte sa Saturnom, dolazi do maksimuma ispoljavanja simbolike hedonizma, uživanja i ljubavi. Pokušajte da kanališete svoje emocije i želje u pravcu stabilnih odnosa. par  

BIK

Mars, vladar sedmog znaka, koji pokazuje sve oblike partnerstva, dovešće do naglih i velikih promena u vašem emotivnom životu. Izgledaće vam kao da se sve ljulja, od braka do poznanstava. U gotovo svaki problem biće uključena nova osoba ili neko ko se nije dugo pojavljivao.  

BLIZANCI

Saturn, koji već duže vreme drži pod kontrolom vaše sedmo polje usporiće direktan hod u ovom periodu. Sve se preispituje i deluje kao da će se naglo urušiti. Sada je pravo vreme da uključite maksimalno uključite razum u celu priču.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.