Najbolji pokloni za muškarce prema horoskopu:
Najbolji pokloni za muškarce prema horoskopu:

Ljubavni horoskop od 16. do 31. marta 2020: Saznajte u kojoj meri će vam zvezde biti naklonjene na emotivnom planu u drugoj polovini marta 2020. godine, piše Ehoroskop.

OVAN

Malo ćete se dublje zamisliti o svojim emotivnim potrebama i upoređivaćete to s onim što dobijate. Bićete snažni i sigurni u sebe, ali ćete emocije ipak pokazivati sa zadrškom. Za to nemate razloga.

BIK

Balansiraćete između potrebe za samoćom i atraktivnih poziva za izlaske. Povedite se za unutrašnjim glasom.
Jedan izlazak biće dobar, a tu će biti i mali izazovi povezani sa stilom zabave i ishrane.

BLIZANCI

Ono što će nedostajati u vašem privatnom životu vi ćete uspešno nadomestiti svojom maštom. Ipak, ne preterujte u sanjarenju jer bi poneka dobra prilika mogla da vam izmakne. Dani će biti promenljivi, a vi treba da budete budni.

Ljubavni horoskop od 16. do 31. marta 2020: Strelac magnetski privlačan, Riba povlači smelije poteze, Vaga treba više da se posveti partneru
Ljubavni horoskop od 16. do 31. marta 2020: Strelac magnetski privlačan, Riba povlači smelije poteze, Vaga treba više da se posveti partneru

RAK

U emotivnim pitanjima oslanjaćete se na svoje prijatelje. Oni će vas uputiti kako da idete dalje. Kad krenete u akciju vaše samopouzdanje biće nakratko poljuljano, ali brzo ćete uvideti da vas druga strana zaista voli.

LAV

Opet ćete se fokusirati na skriveno u odnosima. Zanimaće vas tajne, a neki će pokrenuti nepotrebne tračeve. Niste sigurni kako da se postavite u jednom odnosu. Zato ćete balansirati između povučenosti i otvorenosti prema drugima.

DEVICA

Zanemarićete sentimentalnost i uhvatićete se u koštac s realnošću. To će biti zdravo, a poboljšaće vaše odnose.
Ono što vas trenutno muči sročićete u sebi u pametan govor, ali ipak ga prvo prespavajte.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.