Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop od 16. do 31. marta 2019: Kod Bika sve puca...

Ljubavni horoskop od 16. do 31. marta 2019: Kod Bika sve puca od strasti, Strelac optimista, ljubav na poslu za Vodoliju

76
0
Ljubavni horoskop za 2020. godinu: Ribi se vraća osoba iz prošlosti, Lava očekuje proširenje porodice, Vagama cvetaju ruže
Foto: freepik.es

Ljubavni horoskop od 16. do 31. marta 2019: Saznajte u kolikoj meri će vam biti naklonjene na emotivnom planu u drugoj polovini marta 2019. godine, piše Ehoroskop.net.

OVAN

Pred vama su lepi i ispunjavajući ljubavni dani. Mnoge vaše ljubavne želje biće na pragu ostvarenja. Odlično je vreme za sve one koji su zaljubljeni, mladi i željni društva. I Ovnovi koji su u vezi će istinski uživati.

BIK

Oni u dužim vezama uspešno će obnoviti svoj seksualni žviot. Oni koji su još sami, neka izlaze, jer će im biti lepo. Okolnosti, ljudi i događaji okretaće se na vašu stranu. Ako ste još sami, izađite sa prijateljima, iznenadićete se.

BLIZANCI

Voljena osoba će vas zbunjivati. Čas će biti otvorena i na ivici agresivnosti, a čas osetljiva i povučena. Neki će stoga pokušati da osveže svoj i partnerov erotski život. Biće uspeha, ali iznutra će ostati mala praznina.

RAK

Sentimentalnost i potreba za nežnostima uzrokovaće kod vas velike čežnje ako ste sami ili želju da ugađate partneru. Kako dani budu prolazili, imaćete sve veću potrebu da se povučete od drugih i da se zavučete u svoja četiri kućna zida.
Ljubavni horoskop od 16. do 31. marta 2019

LAV

Uprkos malim nezadovoljstvima, vi prepoznajete da je sve više ljubavi i radosti u vašem emotivnom životu. Rado biste se zabavili, ali okolnosti će smirivati takve potrebe. Vaša veza je korektna uz nešto manje izazova.

DEVICA

Vrlo izgledni su prijatni susreti sa prijateljima, bilo u vašem domu, bilo u gradu. Ako ste u paru, idete zajedno. Tokom ovakvih izlazaka vaši privatni odnosi će početi da se dovode u red i malo po malo će se poboljšavati. Društvo će pomoći.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.