Ljubavni horoskop od 16. do 31. maja 2019
Ljubavni horoskop od 16. do 31. maja 2019

Ljubavni horoskop od 16. do 31. maja 2019: Druga polovina maja se opasno približava, zato odmah saznajte koga će pogoditi Amorova strela u tom periodu, kome će biti samo do neobavezne zabave, a ko će biti željan slobode, piše Ehoroskop.net.

OVAN

Opet sebi čvrsto obećavate da ćete sve dovesti u red, vaša sentimentalnost jenjava i trudite se da budete objektivni. Ipak, bićete i osetljivi, a druga strana sklona eksperimentisanju u ljubavi. Rezultat će biti obostrano prilagođavanje uz mali napor.

BIK

Imaćete lepe prilike za nova poznanstva, a posebno preko prijatelja. Ipak, svaku svoju reč treba da vagate jer može nastati nesporazum. Važno je samo da prvo razmislite, a tek onda progovorite. Tako će sve biti kako treba.

BLIZANCI

Emotivnost, nežnost, osećaj za prepoznavanje onih skrivenih suptilnih nivoa u ljubavnim odnosima – sve to možete doživeti ovih dana. Ako pak ipak osetite nervozu i napetost, to možete ukloniti čistom esencijom ljubavi bez reči – pomoću nežnosti.

RAK

Vaše strasti biće veće nego inače, a vi privlačni svakoj osobi suprotnog pola. Na vama je samo da se razmašete. Ljudi oko vas biće vam naklonjeni, pa će se na dnevnom redu naći moguća nova poznanstva.

Ljubavni horoskop od 16. do 31. maja 2019
Ljubavni horoskop od 16. do 31. maja 2019

LAV

Magla koja vas je činila pomalo izgubljenim se bistri. Sve je više optimizma i vere u lepši ljubavni život. Polako će dolaziti do sve više harmonije, a vi ćete biti sve zadovoljniji. Stvari idu onako kako treba.

DEVICA

Manje ćete prigovarati, pa će vaš partner postajati sve srećniji i zadovoljniji, a samim tim i vi sami. Osećaćete, doduše, kako stvari više ne idu tako glatko kao nekada. Nije to ništa, samo treba pokazati zrelost.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.