Ljubavni horoskop od 16. do 31. januara 2020.
Ljubavni horoskop od 16. do 31. januara 2020.

Ljubavni horoskop od 16. do 31. januara 2020. Saznajte u kojoj meri će vam zvezde biti naklonjene na emotivnom planu u drugoj polovini januara 2020. godine, piše Ehoroskop.

OVAN

Ljudi iz vaše bliže okoline navodiće vas na povećano kretanje i uspeće da stvore prilike za susrete s novim osobama. Mogli biste da se zateknete na vrlo zanimljivom društvenom ili umetničkom okupljanju koje će vas podstaknuti na nove ljubavne poteze.

BIK

Otpustićete neke brige shvatajući da vas opterećuju bez stvarne potrebe. Foskusiraćete se na ono što imate. Biće to pravi znak zrelosti koji će vam zapravo osvežiti vezu, a partner će vas više ceniti.

BLIZANCI

Osetićete blago olakšanje, jer ćete stvari početi da prihvatate realnije. Ipak, to je još daleko od vaših snova. Još uvek ćete biti skloni ideji da se povučete u svoj svet mašte i samoće. Ne činite to sebi. Bolje je biti sa ljudima.

Ljubavni horoskop od 16. do 31. januara 2020: Jarac ima udvarača na poslu, Blizanac oseća olakšanje, Škorpija zavodi
Ljubavni horoskop od 16. do 31. januara 2020: Jarac ima udvarača na poslu, Blizanac oseća olakšanje, Škorpija zavodi

RAK

Društvenost i komunikativnost biće osobine koje ćete moći pokazati u svom privatnom životu. Iako u sebi osećate da ste u tom smislu sve jači, mogućnost verbalnih nesporazuma i svađa s partnerom biće podjednako jaka.

LAV

Povremeno će dolaziti do malih prolaznih zatezanja u emotivnim odnosima. Uz dovoljno ljubavi i takta naći ćete kompromis. Jednostavno budite ono što jeste. Budite prirodni, pristupačni i imajte dovoljno vere u svoju veštinu diplomatije.

DEVICA

Imaćete sjajnih ideja kako da osvežite svoj ljubavni život. Povedite se za njima, bićete sreniji. Vaši ljubavni apetiti rašće iz dana u dan. Gledaćete da što više vremena provedete s voljenom osobom ili ako ste sami, s društvom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.