Ljubavni horoskop od 16. do 31. avgusta 2019.
Ljubavni horoskop od 16. do 31. avgusta 2019.

Ljubavni horoskop od 16. do 31. avgusta 2019: Zalazimo u drugu polovinu avgusta, leto je u punom jeku pa je ostalo dovoljno vremena za romanse i avanture karakteristične za ovaj deo godine. Saznajte kakve ćete biti sreće na emotivnom planu u ovom periodu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

Vaša mašta može da stvori sve ono čega nema, ali kad se realno sagledaju stvari, vidi se da ipak nešto nedostaje. Poradite na tom delu. Verovatno ćete isto tako biti rastrzani između voljene osobe i jednog člana svoje porodice.

BIK

Bićete potpuno okrenuti prema partneru, ali će vam on (ona) stalno donositi izazove koji će u vama buditi nemir. Mašta će vam raditi sto na sat. Neki će u voljenoj osobi videti nešto što ona uopšte nije. Moguće su nerealne procene.

BLIZANCI

Na pametan način uspećete da spojite lepo s korisnim. Drugoj strani svideće se vaš smisao za detalje. Partner će isto tako zauzeti prijateljski stav i utešiće vas zbog stresova koje trpite iz drugih područja života.

RAK

Oni koji su bili na pragu zaljubljivanja ovih će dana konačno shvatiti da vole i krenuće otvorenije u tom pravcu. Pritom će u svakom trenutku održavati prijateljski stav prema drugoj strani i odoleće iskušenju nametanja svoje volje.

Ljubavni horoskop od 16. do 31. avgusta 2019.
Ljubavni horoskop od 16. do 31. avgusta 2019.

LAV

Trudićete se da voljenoj osobi pružite što više pažnje i nežnosti uprkos svojoj nestrpljivosti. Svojom domišljatošću, maštom ili intuicijom vi biste mogli da impresionirate mnoge oko sebe.

DEVICA

Izgledno je sve bolje povezivanje sa suprotnim polom, a posebno sa nekim ko nije iz vašeg kraja. Bićete duhoviti i zabavni. Istovremeno će u vam jačati potreba za intimnošću. Vaši emotivni odnosi razvijaju se dobro.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.