Home Ljubavni horoskop LJUBAVNI HOROSKOP OD 16. DO 31. AVGUSTA 2017: Bik uleće u avanturu,...

LJUBAVNI HOROSKOP OD 16. DO 31. AVGUSTA 2017: Bik uleće u avanturu, Vodolija guši partnera, Lav u svetu mašte

62
0

Ljubavni horoskop od 16. do 31. avgusta 2017: Saznajte kakve su vam ljubavne šanse u drugoj polovini avgusta, piše Ehoroskop.

OVAN

Na pameti će vam biti zabavljanje bez ozbiljnijih pretenzija. To je zato jer mislite da sad nećete dobiti ono što želite. Mnogi će se ovih dana zateći na kafi u neobaveznom razgovoru, a onda će tek posle shvatiti da tu ima i nešto više.

BIK

Neki će uleteti u površnu vezicu zbog seksa u kom će pokazati priličnu dozu maštovitosti. Ne naginjite se previše kako ne biste pali preko ograde. Radije čuvajte ono što imate i uživajte u tome svim srcem.

BLIZANCI

Imaćete potrebu za sve više pažnje i ljubavi. Od grubosti spoljnog sveta vi ćete bežati u svet svoje mašte. Ništa čudno za vas, ali partneru je toga već dosta. Samce će mučiti povećane čežnje.

RAK

Neki će ovih dana doživeti posebno nadahnuće za ljubav. Bićete skloni da potpuno uronite u svet mašte, a vaše će veze s ljubavnom stvarnošću olabaviti. Takođe ćete biti skloni da idealizujete voljenu osobu.
Ljubavni horoskop od 16. do 31. avgusta 2017

LAV

Vaša mašta može stvoriti sve ono čega nema, ali kad se realno sagledaju stvari, vidi se da ipak nešto nedostaje. Poradite na tom delu. Verovatno ćete isto tako biti rastrnuti između voljene osobe i jednog člana svoje porodice.

DEVICA

Bićete potpuno okrenuti prema partneru, ali će vam on (ona) stalno donositi izazove koji u vama bude nemir. Mašta će vam raditi sto na sat. Neki će u voljenoj osobi videti nešto što ona uopšte nije. Moguće su nerealne procene.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.