Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop od 16. do 30. septembra 2019: Blizanac se muči u...

Ljubavni horoskop od 16. do 30. septembra 2019: Blizanac se muči u vezi, Škorpija zavodi sve od reda, platonska ljubav za Ovna

89
0
Ljubavni horoskop od 16. do 30. septembra 2019.
Foto: Freepik.es

Ljubavni horoskop od 16. do 30. septembra 2019: Otkrijte da li ćete u drugoj polovini septembra postati ”žrtve” Amorove strele, da li će vam ovaj period možda obeležiti trzavice ili definitivan rastanak sa partnerom ili se apsolutno ništa neće promeniti na emotivnom planu u naredne dve nedelje, piše Ehoroskop.net.

OVAN

Neki će se okrenuti maštanju ili će aktivirati jednu platonsku ljubav. Potrudićete se da budete pristojni i ljubaznim ponašanjem nadilazićete prazninu u emotivnim odnosima. Kad je već tako, najbolje je ne ulaziti u jalove rasprave.

BIK

Otvoreni ste za sve ljubavne prilike kojih neće nedostajati. Istovremeno se u vama rađaju posebni seksualni zahtevi. Malo ko će moći da vam odoli. Biće strasti, erotike i zadovoljstva. Bićete zaigrani, kreativni i spremni na sve.

BLIZANCI

Ako na svoje emotivne odnose gledate kao jednu vrstu mučenja, tako će vam i biti. Pokušajte da prihvatite kritike s humorom. Pomoći će izlazak i dobar provod. Nastojte da se opustite i dobro zabavite.

RAK

Svojom sentimentalnošću iznenadićete voljenu osobu. Ona će ovaj put biti u poziciji zaštitinika. Još se niste ohladili od prošlosti, a već vam se slažu situacije novih ljubavnih prilika. Budite smireni.
 Ljubavni horoskop od 16. do 30. septembra 2019.
Ljubavni horoskop od 16. do 30. septembra 2019.

LAV

Povremeno će dolaziti do malih prolaznih zatezanja u emotivnim odnosima. Uz dovoljno ljubavi i takta naći ćete kompromis. Jednostavno budite ono što jeste. Budite prirodni, pristupačni i s verom u svoju veštinu diplomatije.

DEVICA

Imatćete sjajne ideje kako da osvežite svoj ljubavni život. Povedite se za njima, bićete srećniji. Vaši ljubavni apetiti rašće iz dana u dan. Gledaćete da što više vremena provedete s voljenom osobom ili ako ste sami, s društvom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.