Ljubavni horoskop april 2020: Strastveno i turbulentno kod Bika, Vagi moguć raskid ili razvod, Jarac gubi kontrolu
Ljubavni horoskop april 2020: Strastveno i turbulentno kod Bika, Vagi moguć raskid ili razvod, Jarac gubi kontrolu

Ljubavni horoskop od 16. do 30. juna 2019: Ko pronalazi srodnu dušu, ko se svađa sa svojom drugom polovinom, a ko mašta o sadržajnijem emotivnom životu u drugoj polovini juna 2019. godine – saznajte odmah, piše Ehoroskop.net.

OVAN

Bezbrižnošću i otvorenošću za svaku opciju vi ćete prevazilaziti manja neslaganja u emotivnim odnosima. Sve zagonetke i male ljubavne brige lako ćete razrešiti u društvu svojih dobrih prijatelja. Oni će vam pomoći.

BIK

Ulazite u mirniju ljubavnu fazu. Veza u kojoj se nalazite počinje da liči na sve ostale, ali vi ste srećni. Samci će ljubav možda naći na sportskom terenu, a neki na radnom mestu. Obe opcije su podjednako izgledne.

BLIZANCI

Verovatno ćete sa dragim prijateljem podeliti brige svog ljubavnog života i tako sebi olakšati stvari. Neke tajne tako bi mogle da isplivaju na površinu, pa će vam razjasniti ono što vas je donedavno mučilo. Prihvatite stvarnost.

RAK

Vaš partner osećaće se dobro, ali vama će celo vreme nešto nedostajati. Razmislite šta je to. Ipak, tokom ovih dana postajaćete sve svesniji da nestaju blokade koje su vas mučile u emotivnim odnosima.

Ljubavni horoskop od 16. do 30. juna 2019
Ljubavni horoskop od 16. do 30. juna 2019

LAV

Sve ćete se bolje razumeti s partnerom, a pogotovo u novim načinima zabave. Mnogi od vas će shvatiti da su pravi srećnici i da im se u ljubavi sada ostvaruju mnoge želje. Čuvajte to, jer ljubav treba negovati.

DEVICA

Oni koji su uspeli da uspostave otvoreniji kontakt s osobom s posla, ovih dana bi mogli da je pozovu da izađu. Oni drugi koji su se izolovali, maštom će nadomestiti ono čega nema u njihovim emotivnim odnosima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.