Home Ljubavni horoskop LJUBAVNI HOROSKOP OD 16. DO 30. APRILA 2017: Rak se nada, Jarac...

LJUBAVNI HOROSKOP OD 16. DO 30. APRILA 2017: Rak se nada, Jarac se provodi, Bik frustriran

82
0
Ljubavni horoskop od 16. do 30. aprila 2017

Ljubavni horoskop od 16. do 30. aprila 2017: Kome ruže cvetaju u emotivnom životu, ko je usamljen, ko mašta, a ko tuguje saznajte u ljubavnom horoskopu za drugu polovinu aprila 2017, piše ehoroskop.net.

OVAN

Vaši ideali u ljubavi biće postavljeni visoko, ali vi ste spremni da ih sledite, bez obzira kuda će vas oni dovesti. Ipak, to neće doneti rešenje vaših ljubavnih jednačina.

BIK

Pred vama su dani koji će vas verovatno staviti u poziciju usamljenika ili ćete u odnosu s partnerom osetiti frustraciju. Bićete osetljiviji znatno više nego inače, a kad se tome doda i osećaj usamljenosti, tuge su tu. Izađite.

BLIZANCI

Opet ste jednako važni u svojoj vezi kao i vaš partner. Sad možete deliti sve i to na ravnopravan način. Vaša emotivnost će porasti, pa ćete od druge strane očekivati više zagrljaja i nežnosti.

RAK

Neki će pripremati zabavu povezanu s mladim osobama. Možda se radi o rođendanu. Biće veselja. Pripremaćete se za to malo društveno okupljanje na kojem ćete vi biti glavna zvezda. Oni koji su sami nadaće se ljubavi.

LAV

Prihvatiti nešto što vam baš i nije po volji znak je zrelosti i strpljenja. Bićete tihi i diskretni. Potom će uslediti i ono pravo prihvatanje od druge strane pa ćete shvatiti šta zapravo znači voleti. Biće to korak prema napred.

DEVICA

Neobaveznošću i otvorenošću za svaku opciju vi ćete nadilaziti manja neslaganja u emotivnim odnosima. Sve zagonetke i male ljubavne brige lako ćete razrešiti u društvu svojih dobrih prijatelja. Oni će vam pomoći.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.