Home Ljubavni horoskop LJUBAVNI HOROSKOP OD 16. DO 28. FEBRUARA 2018: Lav ima sve što...

LJUBAVNI HOROSKOP OD 16. DO 28. FEBRUARA 2018: Lav ima sve što poželi, Ovan shvata da je pravi srećnik, Strelac hoće da bude pažen i mažen

100
0
Ljubavni horoskop od 16. do 28. februara 2018

Ljubavni horoskop od 16. do 28. februara 2018: Sudeći prema položaju zvezda, biće ovo prilično lep i relativno miran period za emotivne veze. Kod manjeg broja pripadnika Zodijaka moguće su manje trzavice ali ništa što bi moglo da ostavi većeg traga na postojeće emotivne odnose. Saznajte šta vaš znak očekuje po pitanjima srca u drugoj polovini februara 2018. godine, piše Ehoroskop.

OVAN

Sve ćete se bolje razumeti s partnerom, a pogotovo u novim načinima zabave. Mnogi od vas će shvatiti da su pravi srećnici i da im se u ljubavi sada ostvaruju mnoge želje. Čuvajte to, jer ljubav treba negovati.

BIK

Oni koji su uspeli da uspostave otvoreniji kontakt s osobom s posla, ovih dana bi mogli da je pozovu da izađu. Oni drugi koji su se izolovali, maštom će nadomestiti ono čega nema u njihovim emotivnim odnosima

BLIZANCI

U ljubavnim pitanjima neka vas vodi vaša intuicija. Uz njenu pomoć sve će biti bolje i lakše. Takođe, ako vam se učini da vam nedostaje strasti u emotivnim odnosima, samo se prepustite partneru. On će to nadoknaditi.
Ljubavni horoskop od 16. do 28. februara 2018

RAK

Ne ulazite u raspravljanja, a pogotovo ne oko sitnica. Vaš odnos će se poboljšati s vremenom. Treba pričekati. Ono što ste rekli imaće pozitivan učinak. Partner će razmisliti o realitetima, a vi ćete biti zadovoljniji.

LAV

Bićete zadovoljni sa svojim emotivnim odnosima. Trudićete se da tu sreću podelite sa širim krugom ljudi. Vaša hedonistička priroda doći će do punog izražaja i u vašoj vezi. Imaćete baš sve što poželite.

DEVICA

Nastavićete da nižete jedan za drugim ljubavne uspehe. Oni u vezama blistaju, a samci su puni nade i izlaze. Vaša sposobnost komunikacije i humora biće na zavidnom nivou, pa ćete uspeti da se našalite na sopstveni račun.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.