Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop od 16. do 31. januara 2017: Bik oseća olakšanje, Škorpija...

Ljubavni horoskop od 16. do 31. januara 2017: Bik oseća olakšanje, Škorpija se hvata u koštac sa realnošću, Vodolijini apetiti rastu iz dana u dan

36
0
Ljubavni horoskop od 16. do 31. januara 2017
Ova 3 znaka upoznaće svoju srodnu dušu do kraja 2017. godine

Ljubavni horoskop od 16. do 31. januara 2017: Proverite hoće li vam ljubav cvetati i u kojoj meri će vam zvezde biti naklonjene u drugoj polovini januara, piše ehoroskop.net.

OVAN

Svojim nastupom, ponašanjem i rečima vi ćete privlačiti pažnju osoba suprotnog pola poput magneta. Ipak, ako ste imali neki problem koji se vukao, s njim ćete se morati suočiti na neprijatan način. Izdržite.

BIK

Osetićete blago olakšanje, jer ćete stvari moći da prihvatite realnije. Ipak, daleko je to još od vaših snova. Još uvek ćete vi ćete biti skloni ideji da se povučete u svoj svet mašte i samoće. Ne činite to sebi. Bolje je s ljudima.

BLIZANCI

Vaša osetljivost i potreba za nežnostima biće povećana, a spoljne okolnosti vam za to neće ići na ruku. Lepše je na licu videti osmeh nego nešto drugo. S tom mišlju vodiljom vi ćete poboljšati svoje emotivne odnose. ljubavni horoskop od 1. do 15. januara 2017

RAK

Društvenost i komunikativnost biće osobine koje ćete moći pokazati u svom privatnom životu. Iako u sebi osećate da ste u tom smislu sve jači, mogućnost verbalnih nesporazuma i svađa s partnerom biće jednako jaka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.