Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop od 15. do 30. novembra 2019: Za Vodoliju nema prepreka,...

Ljubavni horoskop od 15. do 30. novembra 2019: Za Vodoliju nema prepreka, Ovan ne treba da tuguje, Strelac frustriran

74
0
Ljubavni horoskop od 16. do 30. septembra 2020.
Ljubavni horoskop od 16. do 30. septembra 2020.

Ljubavni horoskop od 15. do 30. novembra 2019: Evo kome romantične zvezde donose magičan prah ljubavi do 30. novembra!

OVAN

Ne tugujte i ne pitajte previše. Ako ste u stabilnoj vezi, prihvatite partnera onakvog kakav jeste. Zauzećete filozofski stav i na taj način pokriti sve nedostatke u ljubavnoj vezi. To će biti mudar pristup.

BIK

Vaše reči biće dobro prihvaćene, a vi zadovoljniji nego ranije. Utoliko će doći do blagog poboljšanja u odnosima. Ljubaznim stavom uspevaćete da odražite solidan status quo u svojoj vezi. Znate da bolje ne može, bar za sada.

BLIZANCI

Dosta vam je priče, želite preći na dela. Ali to neće ići ni brzo ni glatko. Prvo se treba dobro upoznati. Do osobe koju volite pokušaćete doći uz pomoć kulinarskih veština. Moguć je izlazak na romantičnu večeru.
Ljubavni horoskop od 15. do 30. novembra 2019.
Ljubavni horoskop od 15. do 30. novembra 2019.

RAK

Svojom potrebom da budete određeni i prizemni, ovih dana možete povrediti voljenu osobu. Imajte meru, pa ćete biti srećni i zadovoljni u društvu voljene osobe, a nećete zaobići ni kontakte s prijateljima koji su inspirativni.

LAV

Trudićete se da voljenoj osobi pružiti što više pažnje i nežnosti uprkos vlastitoj nestrpljivosti. Svojom domišljatošću, maštom ili intuicijom mogli biste impresionirati mnoge oko sebe. Zapamtiće vas.

DEVICA

Neobavezna druženja uz kaficu mogu se lako pretvoriti u nešto više. Bićete prijatno iznenađeni ovom mogućnošću. Uspećete u potpunosti da pokažete ono što osećate. Biće to dobro. Važno je jedino da ne pričate previše.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.