Ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop od 1. do 15. oktobra 2018: Rak srećan, Vaga otvorena za sve opcije, Vodolija se ludo provodi

Ljubavni horoskop od 1. do 15. oktobra 2018: Saznajte šta vas očekuje na emotivnom polju u prvoj polovini oktobra 2018. godine, piše Ehoroskop.net.

OVAN

Šta god da preduzmete, druga strana će imati svoju verziiju. Takt i strpljenje su ovoga puta nužni. Iako u ljubavi ne stojite najbolje, verovaćete da dolaze boji dani. Zato jednostavno zanemarite komentare i izdržite.

BIK

Izgledne su dobre zabave, izlasci na zanimljiva mesta ili sportske aktivnosti koje će vas povezati sa novim licima. U takvim okolnostima i oni koji su još sami naći će društvo. Neka samo budu otvoreni prema svima.

BLIZANCI

Izgledan je odličan provod s prijateljima ili većim društvom. Oni koji su još sami tu bi mogli da nađu ljubav. Takođe su velike šanse da novu ljubav nađete putujući, i to preko granice. Ko ima priliku i to može, neka krene.

RAK

Iz dana u dan prepoznajete da vas voljena osoba podržava i voli, pa ćete je nagraditi malim poklonom. Nastavlja se vaša pozitivna i ispunjavajuća ljubavna faza kad će mnogi osetiti sreću i zadovoljstvo. Mnogi će biti srećni.

Ljubavni horoskop od 1. do 15. oktobra 2018

LAV

Premda ste se gotovo pomirili s otuđenjem, ipak se potajno nadate da će stvari krenuti na bolje. Gotovo ništa nećete uspeti da uradite sami. Ključ vaše sreće nalazi se u otvorenosti prema drugoj strani.

DEVICA

Pripremate novi erotski plan zavođenja osobe do koje vam je stalo. Nadomak ste do ostvarenja, ali ima još jedna sitnica koju treba doraditi. Vaša društvenost i dalje će vam donositi dodatne bodove u ljubavi, ali pazite da se ne nagnete previše.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.