Ljubavni horoskop od 1. do 15. oktobra 2018

Ljubavni horoskop od 1. do 15. oktobra 2018: Saznajte šta vas očekuje na emotivnom polju u prvoj polovini oktobra 2018. godine, piše Ehoroskop.net.

OVAN

Šta god da preduzmete, druga strana će imati svoju verziiju. Takt i strpljenje su ovoga puta nužni. Iako u ljubavi ne stojite najbolje, verovaćete da dolaze boji dani. Zato jednostavno zanemarite komentare i izdržite.

BIK

Izgledne su dobre zabave, izlasci na zanimljiva mesta ili sportske aktivnosti koje će vas povezati sa novim licima. U takvim okolnostima i oni koji su još sami naći će društvo. Neka samo budu otvoreni prema svima.

BLIZANCI

Izgledan je odličan provod s prijateljima ili većim društvom. Oni koji su još sami tu bi mogli da nađu ljubav. Takođe su velike šanse da novu ljubav nađete putujući, i to preko granice. Ko ima priliku i to može, neka krene.

RAK

Iz dana u dan prepoznajete da vas voljena osoba podržava i voli, pa ćete je nagraditi malim poklonom. Nastavlja se vaša pozitivna i ispunjavajuća ljubavna faza kad će mnogi osetiti sreću i zadovoljstvo. Mnogi će biti srećni.

Ljubavni horoskop od 1. do 15. oktobra 2018

LAV

Premda ste se gotovo pomirili s otuđenjem, ipak se potajno nadate da će stvari krenuti na bolje. Gotovo ništa nećete uspeti da uradite sami. Ključ vaše sreće nalazi se u otvorenosti prema drugoj strani.

DEVICA

Pripremate novi erotski plan zavođenja osobe do koje vam je stalo. Nadomak ste do ostvarenja, ali ima još jedna sitnica koju treba doraditi. Vaša društvenost i dalje će vam donositi dodatne bodove u ljubavi, ali pazite da se ne nagnete previše.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.