Ljubavni horoskop od 1. do 15. novembra 2017: Saznajte da li će se i u kojoj meri promeniti vaš emotivni život tokom prve polovine novembra 2017, piše Ehoroskop.

Ovan

Nećete ulaziti u rasprave zašto je nešto takvo kakvo jeste, jer i sami znate da će proći. Mirom ćete održavati status quo. Svima oko sebe poželećete dobru zabavu, a vi ćete se skloniti u svoj svet intimnosti, bilo sami, bilo u paru.

Bik

Osoba s kojom radite daće sve od sebe da vas malo bolje upozna. Možda će pokušati da vam se približi, dok ćete vi celo vreme tražiti nešto skriveno, neopipljivo, suptilno. Vodićete se svojom inuticijom.

Blizanci

Pokušaćete da budete ljubazniji prema voljenoj osobi, a to će doneti i neka poboljšanja u vašem odnosu. Partner će vam stoga pokazati svoju osećajnost i osetljivost. Na vama je da to prihvatite i da pokažete ljubav.

Rak

Kako vam još uvek ne dolaze prave reči, uspećete da pokažete ljubav na neki drugi način. Ni ne treba uvek pričati. Manje neraspoloženje biće povezano s težnjom da neko od vas dvoje dominira u odnosu.

Ljubavni horoskop od 1. do 15. novembra 2017

Lav

Malo ćete se dublje zamisliti o svojim emotivnim potrebama i upoređivati to s onim što dobijate. Bićete snažni i sigurni u sebe, ali ćete emocije ipak pokazivati sa zadrškom. Za to nemate razloga.

Devica

Ljubav biste ovog meseca mogli da osetite kroz diplomatiju i kompromise. Kod mnogih će glavnu reč voditi partner, a oni će uglavnom trebati da se prilagođavaju. Na poslu vas čekaju male protekcije zbog kojih ćete se radovati. Imaćete dovoljno snage. Neki će povremeno živeti na staroj slavi, ali njihov šarm će razoružati sve moguće kritičare.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.