Ljubavni horoskop od 1. do 15. januara 2020.
Foto:Freepik.es

Ljubavni horoskop od 1. do 15. januara 2020: Saznajte odmah kojim horoskopskim znacima prvi dani nove godine donose leptiriće u stomaku, a kome nezadovoljstvo postojećim emotivnim stanjem, piše Ehoroskop.

OVAN

Ono što će nedostajati u vašem privatnom životu vi ćete uspešno nadomestiti svojom maštom. Ipak, ne preterujte u sanjarenju jer bi poneka dobra prilika mogla da vam izmakne. Dani će biti promenljivi, a vi treba da budete aktivni.

BIK

Postaje sve jasnije da više pažnje treba da posvetite voljenoj osobi. Nekako vam se ne da da igrate kako ona svira. Niste još u najboljoj formi, ali ste spremni da se prilagođavate onoliko koliko treba. Pitanje je do kada.

BLIZANCI

U ličnim pitanjima oslanjaćete se na svoje prijatelje. Oni će vas uputiti kako da idete dalje. Kada krenete u akciju vaše samopouzdanje biće nakratko poljuljano, ali brzo ćete uvideti da vas druga strana zaista voli.

Ljubavni horoskop od 1. do 15. januara 2020: Novo poznanstvo za Devicu, Riba u ulozi zaštitnika, Lavu odlično u vezi
Ljubavni horoskop od 1. do 15. januara 2020: Novo poznanstvo za Devicu, Riba u ulozi zaštitnika, Lavu odlično u vezi

RAK

Kako dani budu prolazili vi ćete primetiti određeno poboljšanje u ličnim odnosima. Ne treba da činite ništa posebno, osim da se otvorite. Zvuči jednostavno, ali nije uvek lako izvodljivo. Ključ je u iskrenosti.

LAV

Ovo su dani puni obećanja. Rado ćete čavrljati sa voljenom osobom. Razumećete se. Potrudite se da to potvrdite nekim malim poklonom. To može biti i sitnica, ali srcu će biti draga i biće upamćena.

DEVICA

Očigledan je dobar provod na atraktivnom društvenom mestu. Ako ste sami, pred vama je novo poznanstvo. Između priča i obećanja, vi ćete se truditi da ovo drugo održite. Biće to pokušaj pun dobrih namera.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.