Ljubavni horoskop od 1. do 15. januara 2019
Foto: freepik.es

Ljubavni horoskop od 1. do 15. januara 2019: Sudeći po prognozama astrologa, u prvim januarskim danima neće manjkati zaljubljivanja, ali ni raspirivanja starih strasti. Biće i malih trzavica, ali ničeg toliko značajnog što bi moglo da naruši emotivni sklad u ovom prazničnom periodu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

Ako se budete kontrolisali i uvažavali drugu stranu, možete očekivati poboljšanje emotivnih odnosa. Takođe ćete sve više uživati u skrivenim pogledima i čitanju između redova. Slušajte svoju intuiciju.

BIK

Zbog toga što neke okolnosti koje neće ići na ruku vašem ljubavnom životu, padaće vam samopouzdanje. Ipak, oni koji još traže srodnu dušu neka ovih dana obrate pažnju na osobe iz svoje radne sredine.

BLIZANCI

Osim što ćete biti u sasvim zadovoljavajućim odnosima s voljenom osobom, trudićete se da poboljšate i svoj seksualni život. Vaša najdraža osoba moći će da se osloni na vas, a vama će to podići samopouzdanje.

RAK

Osećaćete se sve bolje, bilo da ste sami, bilo u paru. Prepoznajete da se u vaš emotivni život vraća optimizam. Na trenutke ćete imati potrebu da svima kažete kako se osećate, a na trenutke biste sve to sakrili. Rezultat će biti zbunjenost partnera.

Ljubavni horoskop od 1. do 15. januara 2019

LAV

Ono što ste uradili,  uradili ste. Polako ulazite u diskretniju ljubavnu fazu kad više neće biti velikih dešavanja. Vaše ljubavno raspoloženje biće u padu, dok će partner imati potrebu za više nežnosti. Budite taktični.

DEVICA

Neki će svoju najdražu osobu povezati sa svojom porodicom. Biće to emotivan susret za obe strane. Mala nadmudrivanja oko dominacije u vezi takođe bi mogla da se nađu na dnevnom redu. Samci mogu naći ljubav na poslu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.