Ljubavni horoskop od 1. do 15. januara 2018

Ljubavni horoskop od 1. do 15. januara 2018: Nova godina kod nekih neće otkloniti stare probleme pa će biti manjih trzavica i nesporazuma dok će ostalima doneti prilike za lepa poznanstva, neobaveznu zabavu ali i za ozbiljnije emotivne priče. Saznajte šta vas očekuje u prvoj polovini januara 2018. godine, piše Ehoroskop.

OVAN

Povlačićete se u sebe i krićete svoja osećanja, premda vam to neće doneti zadovoljstvo. Najbolje je biti strpljiv i smanjiti svoj aljubavna očekivanja. Uspeh će biti i samo izbegavanje svađe.

BIK

Neki će se okrenuti maštanju ili će aktivirati jednu platonsku ljubav. Potrudićete se da budete pristojni i ljubaznim ponašanjem prevazići ćete prazinu u emotivnim odnosima. Kad je već tako, najbolje je ne ulaziti u jalove rasprave.

BLIZANCI

Oni u vezama opet nalaze zajednički jezik. Oni koji još traže srodnu dušu verovatno će biti meta nečijih udvaranja koja će im biti zabavna i ugodna. Moguće je da vam se iznenada javi neko s posla i pozove vas  da izađete.

Ljubavni horoskop od 1. do 15. januara 2018

RAK

Otvoreni ste za sve ljubavne prilike kojih neće nedostajati. Istovremeno se u vama rađaju posebni seksualni zahtevi. Malo ko će moći da vam odoli. Biće strasti, erotike i zadovoljstva. Bićete zaigrani, kreativni i spremni na sve.

LAV

Izazov društvenosti i zabavljanja biće prevelik da bi se fokusirali na tiho ljubavisanje s partnerom. Trebaće vam publika. Ipak, nije isključeno da nastane pravi haos kad pokušate da izrazite ono što osećate.

DEVICA

Osećaćete se kao da ne možete da se uhvatite ni za šta što je sigurno. U pravu ste, ali razmislite koliko ste sami zaslužni za to. Partner će vam ukazati način kako da bolje izražavate emocije. Rado ćete prihvatiti takav njegov stil.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.