Ljubavni horoskop od 1. do 15. januara 2020: Novo poznanstvo za Devicu, Riba u ulozi zaštitnika, Lavu odlično u vezi
Ljubavni horoskop od 1. do 15. januara 2020: Novo poznanstvo za Devicu, Riba u ulozi zaštitnika, Lavu odlično u vezi

Ljubavni horoskop od 1. do 15. februara 2019: Ko će se radovati, a ko tugovati za Dan zaljubljenih i kakve sve emotivne zavrzlame očekuju horoskopske znake u prvoj polovini februara 2019. godine saznajte odmah u ovom ljubavnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

Vaše reči biće dobro prihvaćene, a vi zadovoljniji nego pre. Utoliko će doći do blagog poboljšanja u odnosima. Ljubaznim stavom vi ćete uspevati da odražavate solidan status quo u svojoj vezi. Znate da bolje ne može, bar zasad.

BIK

Premda ste se gotovo pomirili s otuđenjem, ipak se potajno nadate da će stvari krenuti na bolje. Gotovo ništa nećete uspeti da uradite sami. Ključ vaše sreće nalazi se u otvorenosti prema drugoj strani.

BLIZANCI

Izgledan je odličan provod sa prijateljima ili većim društvom. Oni koji su još sami tu bi mogli da nađu ljubav. Takođe su velike šanse da novu ljubav nađete putujući to to preko granice. Ko ima priliku i to može, neka krene.

RAK

Pripremate novi erotski plan zavođenja osobe do koje vam je stalo. Nadomak ste do ostvarenja, ali ima još jedna sitnica koju treba doraditi. Vaša društvenost i dalje će vam donositi dodatne bodove u ljubavi, ali pazite da se ne nagnete previše.

Ljubavni horoskop od 1. do 15. februara 2019

LAV

Dvoumićete se između potrebe za samoćom u kojoj sagledavate dublje stvari i želje za izlaskom među ljude s površnim razgovorima. Ipak, ako dobijete poziv za izlazak, prihvatite ga i izađite među ljude. Vreme je za takvo nešto.

DEVICA

Pokušaćete da budete ljubazniji prema voljenoj osobi, a to će doneti i neka poboljšanja u vašem odnosu. Partner će vam stoga pokazati svoju osećajnost i osetljivost. Na vama je da to prihvatite i da pokažete ljubav.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.