Ljubavni horoskop od 1. do 15. decembra 2017

Ljubavni horoskop od 1. do 15. decembra 2017: Saznajte šta će se dešavati u vašem emotivnom životu tokom prve polovine decembra 2017. godine, piše Ehoroskop.

OVAN

Zanemarićete nerealne zahteve druge strane i pokušaćete da zrelijim pristupom dovedete stvari u red. Doduše, možda ćete se osećati kao da ste u autu, izbačeni iz igre. Ne tugujte zbog toga, jer će proći kako je i došlo. Biće bolje.

BIK

Neki će biti na pragu zaljubljivanja, a posebno se to odnosi na mlade. Ipak, nedostajaće nešto hrabrosti. Pored toga, domaće kućne stvari uzeće vam dobar deo slobodnog vremena. Izgledno je bavljenje stanom, kućom ili slično.

BLIZANCI

Neki će ovih dana doživeti posebno nadahnuće za ljubav. Bićete skloni da potpuno uronite u svet mašte, a vaša veza s ljubavnom stvarnošću će olabaviti. Takođe će biti skloni idealizovanju voljene osobe.

RAK

Bićete potpuno okrenuti prema partneru, ali će vam on (ona) stalno donositi izazove koji u vama bude nemir. Mašta će vam raditi sto na sat. Neki će u voljenoj osobi videti nešto što ona uopšte nije. Moguće su nerealne procene.

Dnevni horoskop za 2. decembar 2017
Ljubavni horoskop od 1. do 15. decembra 2017

LAV

U ličnim temama bićete skloni gledanju ispod površine. Uspećete da dokučite nešto što dosad nije bilo vidljivo. Oslanjujući se na svoje samopouzdanje lako ćete pristupiti jednoj osobi koja vam se sviđa. Ipak, ne budite nametljivi.

DEVICA

Vaši emotivni odnosi nastavljaju da se razvijaju dobro, a vi u njima delujete sigurno i zrelo. Nije loše. Oni koji su još sami nastaviće sa svojim ljubavnim osvajanjima. Drugi će ih prihvatati čak i iznad očekivanja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.