Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop od 1. do 15. decembra 2016: Riba se predaje emocijama...

Ljubavni horoskop od 1. do 15. decembra 2016: Riba se predaje emocijama bez rezerve, Škorpiji prigovara partner, Rak se odlično provodi

68
0
ljubavni horoskop od 1. do 15. decembra 2016
Ljubavni horoskop od 16. do 30. novembra 2017

Ljubavni horoskop od 1. do 15. decembra 2016: Godinu na izmaku neko će pamtiti po tome što su mu cvetale ruže na emotivnom planu, neko se odljubio, a neko uživao u flertovanju i avanturama. Otkrijte šta vas očekuje u prvoj polovini poslednjeg meseca u ovoj godini, piše ehoroskop.net.

OVAN

Sanjaćete o nečemu čega nema, ali će vas to izvlačiti iz ljubavne letargije u kojoj ćete se nalaziti. Mnogi će upravo maštom nadomestiti ono što u njihovim emotivnim odnosima trenutno nedostaje. par

BIK

Uz pomoć prijatelja vi ćete lako prebroditi sve sumnje ili dileme. Poveravaćete se. To će doneti i bliskost s jednom osobom suprotnog pola za koju ste mislili da vam je samo prijatelj(ica). Moguće je da tu zaiskri.

BLIZANCI

Neki će shvatiti da su sasvim srećni i da im ne treba ništa više povrh toga. U tome će im pomoći njihovi prijatelji. Oni pak koji su u dužim vezama potrudiće se da povežu partnera i svoje društvo što je više moguće.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.