VAGA

Moguće je da ćete svojom ljubavlju pomalo gušiti partnera. Dopustite mu (joj) nešto više kretanja. Vi ćete zapravo biti u svom svetu bez dovoljno kontakta s realnošću. Nekima će u tome biti dobro, ali treba misliti i na drugu stranu.

ŠKORPIJA

Najbolje ćete se osećati u svom svetu koji sami stvorite uz pomoć mašte. Sve ostalo biće uglavnom frustrirajuće. Neki će ipak napokon otvoriti dušu i priznaće šta osećaju. Možda neće biti idealni uslovi za to, ali iskrenost će se kasnije pokazati kao dobra.

STRELAC

Pred vama su dani puni mogućnosti. Možete izaći i upoznati nove ljude s lakoćom, a možete i ostati sami istražujući svoju podsvest. Takođe, zajedno sa partnerom možete istraživati zanimljive teme.

JARAC

Bez obzira na nemire koji vam dolaze iz prošlosti, vi ćete biti srećni i u stabilnoj vezi na obostrano zadovoljstvo. Uz pomoć svojih dragih prijatelja, samci će zaboraviti brige i biće otvoreni za nove mogućnosti.

VODOLIJA

Društvenost i otvorenost biće vaše glavne karakteristike u ovom periodu. Oni koji su još sami uspevaće da brzo ostvare kontakte. Iako nećete biti previše zainteresovani za ljubav, ipak ćete pokazati dobru dozu društvenosti i komunikacije. Stoga se doterajte i krenite među ljude.

RIBE

Zaključićete da vaše samopouzdanje nije toliko važno koliko je važno da volite pa kud puklo, da puklo. Zato ćete završiti jednu staru priču koja ima veze sa vašom familijom. Vaša veza razvijaće se potom dobro.

ehoroskop.net/atma.hr/astrosudbina.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.