Ljubavni horoskop od 1. do 15. aprila 2017

Ljubavni horoskop od 1. do 15. aprila 2017: Kome će da svane a kome da smrkne ovog proleća, ko se iznenada zaljubljuje a ko uplovljava u tajnu vezu? Saznajte u ljubavnom horoskopu za prcu polovinu aprila 2017, piše ehoroskop.net.

OVAN

Ako očekujte telefonski poziv, verovatno ćete ga i dočekati. Isti će vas iskreno razveseliti. Biće vam lakše. Osim dobre zabave, moguće je i da se ozbiljnije zagledate u još jednu osobu.

BIK

Imat ćete snažan osećaj sigurnosti i poverenja u voljenu osobu. Činiće vam se da ovog puta sve može potrajati. Takođe joj lako možete objasniti gde škripi ili šta vas muči. Tako ćete još više poboljšati međusobni odnos.

BLIZANCI

Biće zaokupljeni jednim članom svoje porodice pa će partner nakratko ostati po strani. Čim rešite porodične dileme, potrudićete se da nadoknadite ono što ste propustili s voljenom osobom.

RAK

Osećanja će vas obuzimati poput plime. Bićete skloni da se predate ljubavi bez ikakve rezerve. Biće vam uzvraćeno. Istovremeno ćete morati malo da se pozabavite sa svojom porodicom, a to će vas podstaknuti da bolje sagledate svoju vezu.

LAV

Sanjaćete o nečemu čega nema, ali će vas to izvlačiti iz ljubavne letargije u kojoj ćete se nalaziti. Mnogi će upravo maštom nadoknaditi ono što u njihovim privatnim odnosima trenutno nedostaje.

DEVICA

Uz pomoć prijatelja vi ćete lako prebroditi sve sumnje ili dileme. Poveravaćete se. To će doneti i bliskost s jednom osobom suprotnog pola za koju ste mislili da vam je samo prijatelj(ica). Moguće je da tu zaiskri.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.