Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop do kraja 2019: Devica pronalazi trajnu ljubav, Rak sedi na...

Ljubavni horoskop do kraja 2019: Devica pronalazi trajnu ljubav, Rak sedi na dve stolice, Bik u raljama strasti

227
0
Ljubavni horoskop od 1. do 15. februara 2020: Riba zrači senzualnošću, Škorpija usresređena na partnera, platonska ljubav za Jarca
Foto: freepik.es

Ljubavni horoskop do kraja 2019: Planetarna kretanja do kraja 2019. najavljuju korenite promene i zbivanja koja će imati velikog odjeka i kod zauzetih osoba i kod onih slobodnih, piše astrotarot.eu.

OVAN

Imaćete jasnu viziju i osećaćete da ste na pravom putu kada je u pitanju ljubav. Do kraja proleća svi oni Ovnovi koju nisu ušli u vezu sada će imati priliku. Ljubavne iskre dolaziće s više strana. Vaša želja da ostvarite ljubavnu sreću, biće na vagi. Razmišljaćete na koju stranu da se okrenete. Bićete zadovoljni svojim odabirom i trudićete se da i druga strana oseti vaš entuzijazam. Dolaskom leta neki od pripadnika ovoga znaka pokušavaće da popravi odnose u braku ili vezi. Odluka o zajedničkom odmoru svakako će im u tome i pomoći. Ovnovi moraju da nauče da i druga strana ima pravo na svoje mišljenje. Kad to prihvatite znaćete da cenite ono što imate. Na jesen oni koji su još uvek sami tražiće ljubav i dalje. Svi slobodni Ovnovi imaće dosta muka s pronalaskom partnera, ako do sada nisu ga našli. Oni zauzeti, trudiće se da poprave svoj emotivni život. Dolaskom zime neki od Ovnova naći će se na raskršću veza i odnosa. Kad shvate da njihov trud nema odjeka, okrenuće leđa partneru i otići će. Ne odnosi se to na sve Ovnove, neki Ovnovi daće sve od sebe da zadrže voljenu osobu bez obzira na kompromise.

BIK

Leto za Bikove koji su u vezama ili braku nosi harmonične odnose, mnogi će se odlučiti na proširenje porodice, mnogi će težiti potomstvu. Slobodni Bikovi biće u raljama strasti, ulaziće iz avanture u avanturu, tražiće samo ono, što oni znaju da im treba.
Ljubavni horoskop do kraja 2019
Tokom jeseni puno Bikova snosiće posledice letnjih avantura, pokušavaće na sve načine da to ostane samo na tome. Neki će i uspeti, dok će drugi letnu avanturu graditi u ozbiljan odnos. Dolaskom zime primiriće se i strast Bikova. Samo oni koji su još slobodni tražiće svoju srodnu dušu. Zima za mnoge Bikove koji su u vezama nosi i odluke planiranja zajedničke budućnosti ili braka.

BLIZANCI

U letnjem periodu većina Blizanaca još uvek će biti nezadovoljna svojim ljubavnim i emotivnim životom. Česte avanture ili samo pokušaji da se dokažu pred suprotnim polom, dovodiće ih do neuspeha. Svi oni Blizanci koji će uspeti da zadrže stabilnost svojih poriva, doći će na svoje. Sreća i strast tokom leta daće im još više samopouzdanja. Tokom jeseni većina Blizanaca biće spremna na nove početke. To se najviše odnosi na one koji godinama izbegavaju ozbiljne veze ili brak. Sada će biti spremni i na takve korake. U hladnim danima zime, Blizanci će se posvetiti partneru i uživaće u dugim zagrljajima i strasti. Sve će podrediti svojoj sreći, te će i druga strana moći da opušteno voli.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.