Mali ljubavni horoskop za 2022. godinu:
Mali ljubavni horoskop za 2022. godinu:

Ljubavni horoskop april 2020: April sprema mnoga iznenađenja za sve horoskopske znakove, piše mogujatosama.rs.

OVAN

Nakon napornijeg perioda za pojedine Ovnove, većina rođenih u ovom znaku tokom meseca aprila može da očekuje jednu sasvim novu pokretačku energiju. Ono što je veoma važno jeste da vi ne propustite da pokažete inicijativu za akcijom, je u tom slučaju se stvari neće odvijati u najboljem smeru za vas. Šanse koje bi vam se mogle ukazati će u tom slučaju ostati neiskorišćene. Najvažnije je da verujete u sebe, da budete optimistični – to je imperativ, i da radite na ostvarenju ciljeva koji su vam važni. Kada je ljubav u pitanju, pravo je vreme da izgladite sve ono što ste duže vreme gurali pod tepih, bez obzira da li se radi o manjim ili o krupnijim nesporazumima. Oni koji su slobodni bi mogli da se zbliže sa nekim koga već duže vreme poznaju i da tako ostvare ljubavnu vezu.

BIK

Vaš ljubavni život biće vrlo stastven, bilo da ste zauzeti ili ste slobodni. Uticaj Marsa će učiniti da budete skloni burnim emotivnim izlivima, i teško ćete se suzdržati od nekih situacija u kojima biste mogli da se nađete. Na primer, ukoliko ste u dugoj vezi, moguća su iskušenja, koja bi se mogla završiti i ljubavnom aferom. Problem može nastati kada pređete granicu i ukoliko vas obuzmu te nove emocije. U svakom slučaju spremite se na turbulentan i emotivno intezivan period u ljubavi.

Ljubavni horoskop april 2020: Strastveno i turbulentno kod Bika, Vagi moguć raskid ili razvod, Jarac gubi kontrolu
Ljubavni horoskop april 2020: Strastveno i turbulentno kod Bika, Vagi moguć raskid ili razvod, Jarac gubi kontrolu

BLIZANCI

Na ljubavnom planu će kod rođenih u ovom znaku do izražaja doći njihova blizanačka priroda. To znači da je vrlo moguće da se zaljubite u ne samo jednu osobu, već da vam se dopadne više njih. Ono što ne bi trebalo da dozvolite, to je da zbog obaveza na poslu, potpuno isključite ljubavni život tokom aprila – to se ne bi dobro odrazilo ni na one koji su u vezi ili u braku, ni na one koji su singl – jer bi baš tokom ovog meseca mogli upoznati nekog ko će im biti važan. Ili, ako ništa drugo, ludo se zaljubiti,

RAK

Rakovima u aprilu neće biti lako, pre svega da se usaglase sa energijama – svojom sa jedne strane, i ona koja im dolazi od Ovna, u kom je znaku mesec koji je pred nama. Vrlo je moguće da će dobiti više nego što mogu da iznesu, pa se može desiti da reaguju naglo, da postanu zatvoreni i teški za komunikaciju, što za njih nije svojstveno. U svakom slučaju, svi rođeni u ovom znaku treba unapred da se pripreme na mesec koji će im biti napet. U vaš odnos sa partnerom se može useliti nepoverenje i sumnjičavost. Pokušajte to da izbegnete u samom startu, otvoreno razgovarajte sa partnerom o tome šta vas muči, ili o tome šta njega muči, ako ste primetili da se čudno ponaša. Ukoliko primetite da vas partner suviše opterećuje, pokušajte privremeno da se distancirate i da pronađete vremena i prostora za sebe, kako vam ne bi oduzeo svu energiju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.