Home Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop april 2020: Strastveno i turbulentno kod Bika, Vagi moguć raskid...

Ljubavni horoskop april 2020: Strastveno i turbulentno kod Bika, Vagi moguć raskid ili razvod, Jarac gubi kontrolu

207
0
Mali ljubavni horoskop za 2022. godinu:
Mali ljubavni horoskop za 2022. godinu:

Ljubavni horoskop april 2020: April sprema mnoga iznenađenja za sve horoskopske znakove, piše mogujatosama.rs.

OVAN

Nakon napornijeg perioda za pojedine Ovnove, većina rođenih u ovom znaku tokom meseca aprila može da očekuje jednu sasvim novu pokretačku energiju. Ono što je veoma važno jeste da vi ne propustite da pokažete inicijativu za akcijom, je u tom slučaju se stvari neće odvijati u najboljem smeru za vas. Šanse koje bi vam se mogle ukazati će u tom slučaju ostati neiskorišćene. Najvažnije je da verujete u sebe, da budete optimistični – to je imperativ, i da radite na ostvarenju ciljeva koji su vam važni. Kada je ljubav u pitanju, pravo je vreme da izgladite sve ono što ste duže vreme gurali pod tepih, bez obzira da li se radi o manjim ili o krupnijim nesporazumima. Oni koji su slobodni bi mogli da se zbliže sa nekim koga već duže vreme poznaju i da tako ostvare ljubavnu vezu.

BIK

Vaš ljubavni život biće vrlo stastven, bilo da ste zauzeti ili ste slobodni. Uticaj Marsa će učiniti da budete skloni burnim emotivnim izlivima, i teško ćete se suzdržati od nekih situacija u kojima biste mogli da se nađete. Na primer, ukoliko ste u dugoj vezi, moguća su iskušenja, koja bi se mogla završiti i ljubavnom aferom. Problem može nastati kada pređete granicu i ukoliko vas obuzmu te nove emocije. U svakom slučaju spremite se na turbulentan i emotivno intezivan period u ljubavi.
Ljubavni horoskop april 2020: Strastveno i turbulentno kod Bika, Vagi moguć raskid ili razvod, Jarac gubi kontrolu
Ljubavni horoskop april 2020: Strastveno i turbulentno kod Bika, Vagi moguć raskid ili razvod, Jarac gubi kontrolu

BLIZANCI

Na ljubavnom planu će kod rođenih u ovom znaku do izražaja doći njihova blizanačka priroda. To znači da je vrlo moguće da se zaljubite u ne samo jednu osobu, već da vam se dopadne više njih. Ono što ne bi trebalo da dozvolite, to je da zbog obaveza na poslu, potpuno isključite ljubavni život tokom aprila – to se ne bi dobro odrazilo ni na one koji su u vezi ili u braku, ni na one koji su singl – jer bi baš tokom ovog meseca mogli upoznati nekog ko će im biti važan. Ili, ako ništa drugo, ludo se zaljubiti,

RAK

Rakovima u aprilu neće biti lako, pre svega da se usaglase sa energijama – svojom sa jedne strane, i ona koja im dolazi od Ovna, u kom je znaku mesec koji je pred nama. Vrlo je moguće da će dobiti više nego što mogu da iznesu, pa se može desiti da reaguju naglo, da postanu zatvoreni i teški za komunikaciju, što za njih nije svojstveno. U svakom slučaju, svi rođeni u ovom znaku treba unapred da se pripreme na mesec koji će im biti napet. U vaš odnos sa partnerom se može useliti nepoverenje i sumnjičavost. Pokušajte to da izbegnete u samom startu, otvoreno razgovarajte sa partnerom o tome šta vas muči, ili o tome šta njega muči, ako ste primetili da se čudno ponaša. Ukoliko primetite da vas partner suviše opterećuje, pokušajte privremeno da se distancirate i da pronađete vremena i prostora za sebe, kako vam ne bi oduzeo svu energiju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.