Home Ljubavni horoskop Ljubavne astro prognoze za april 2020: Sudbinska ljubav za Blizanca, Riba razmišlja...

Ljubavne astro prognoze za april 2020: Sudbinska ljubav za Blizanca, Riba razmišlja o raskidu, Rak u tajnoj vezi

264
0
oze za april 2020: Sudbinska ljubav za Blizanca, Riba razmišlja o raskidu, Rak u tajnoj vezi
oze za april 2020: Sudbinska ljubav za Blizanca, Riba razmišlja o raskidu, Rak u tajnoj vezi

Ljubavne astro prognoze za april 2020: Mars je ušao u Vodoliju i čeka Veneru koja ulazi u Blizance 3. aprila. Oba znaka su vazdušna pa se već početkom meseca oseća ljubav kroz vazduh. Venera će biti sve do 7. avgusta u Blizancima gde se dešava i retrogradno kretanje dok će Mars biti u Vodoliji sve do 12. maja. Ovaj aspekt planeta, ljubavi, požude i strasti gde Mars daje romantičnoj i osetljivoj Veneri lakoću ljubavi i sreće. Venera u Blizancima hoće i želi da bude prijatelj sa svima ali nije sklona vezivanju i dubokim odnosima.

Pojedine osobe će želeti određenu slobodu dok će mnogi hteti da putuju, kreću se i druže pa kako smo u situaciji izolacije može biti teško sve da se izdrži. Mnogi će da komuniciraju sa braćom, sestrama, prijateljima, komšijama preko raznih internet mreža. Svi koji vole da čitaju, pišu knjige, dnevnike ili pesme mogu svoje vreme da provedu lepo iako je izolacija. Ako vam je Venera negativno aspektovana onda može doći do nestabilne i nesigurne ljubavi tj.flerta i površnog pogleda na ljubav i brak, piše astrolog Željka Knežević.

ŠTA POJEDINAČNI ZNACI MOGU OČEKIVATI U LJUBAVI???

OVAN

Mnogi Ovnovi mogu u ovom periodu imati maksimalno uživanje sa svojim partnerom. Dolazi do buđenja strasti i obnavljanja kao što je bilo ranije. Izlivi emocija i obasipanje ljubavlju partneru će izuzetno prijati. Slobodni Ovnovi mogu krenuti u potragu za svojom srodnom dušom, sigurno je da će je sresti i upoznati.

BIK

Kod vas su pojačani libido i strast pa možete imati dosta seksualne aktivnosti bez obzira bili u braku, vezi ili slobodni. Mnogi Bikovi u potrazi za srodnom dušom gledaće i njihovu materijalnu stabilnost. Kod Bikova koji su u braku ili vezi bude se nove strasti pa vam predstoji uživanje sa partnerom. Ako vam je Venera negativno aspektovana onda će vaše neke grehe ispraviti moć vašeg ubeđivanja.
Ljubavne astro prognoze za april 2020: Sudbinska ljubav za Blizanca, Riba razmišlja o raskidu, Rak u tajnoj vezi
Ljubavne astro prognoze za april 2020: Sudbinska ljubav za Blizanca, Riba razmišlja o raskidu, Rak u tajnoj vezi

BLIZANCI

Kod vas će Venera boraviti više meseci pa će vaš šarm i harizma izbiti u prvi plan. Vi ste sada zvezda na nebu, ali ako ste u braku ili vezi može sredinom meseca doći do nerazumevanja. Pojedini Blizanci mogu ući u brak dok pojedine bude iskre strasti i velike ljubavi tj.zaljubljivanja. Mnogi slobodni Blizanci mogu sresti i upoznati svoju sudbinsku ljubav.

RAK

Kod vas su se tako planete poslagale da možete osećati veliku transformaciju i strast pa to može biti i tajna ljubav. Pojedini Rakovi zbog Plutona u Jarcu mogu imati i probleme u vezi ili braku. Stvari se ipak smiruju krajem meseca. Slobodni Rakovi će imati šansi za ulazak u vezu ali oni gledaju dlaku u jajetu, sve im smeta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.