Ovom pripadniku Zodijaka celo leto biće u znaku ljubavi

Letnji ljubavni horoskop: Letnji meseci za neke će horoskopske znakove biti obeleženi upoznavanjem novih partnera i izricanjem sudbonosnog da. Proverite u našem letnom horoskopu za 2016. kome se zvezde smeše na ljubavnom planu

 

Ovan

Vi ste pobednik romantičnog ‘jackpota’ ovoga leta. Krajem juna probudila se vaša vladajuća planeta Mars, a vi se osećate kao da možete imati šta god poželite. Venera će od 12. jula do 5. avgusta prolaziti kroz vašu petu kuću rezervisanu za flert i avanture, pa će samci imati mnogo prilika za novu ljubav. Situacija se još više zahuktava nakon 9. septembra kada Jupiter ulazi u vaš znak. Neki će čuti i svadbena zvona.

par

Bik

Ovoga leta vraća se strast u vašu vezu. U društvu partnera osećaćete se posebno motivisani da pomerate granice i zajednički rastete kao par. Ako ste sami, u letnim mesecima imaćete odličnih prilika da upoznate nekoga novoga i zaljubite se. Srećan Jupiter nalazi se u vašem znaku do 9. septembra, dok će Venera biti u Biku od 5. do 30 avgusta. Vaš idealan dan za ljubav je 27. avgust. Nemojte ga propustiti!

Blizanci

Vaša se veza nalazi u kolotečini, ali stvari se menjaju na bolje od 2. avgusta. Mars će vam pomoći da se pokrenete i započnete s promenama, kao i Jupiter. Ako ste sami imate odličnu priliku da upoznate nekoga novog i zaljubite se. Ako ste u vezi, mogli biste s partnerom početi da razgovarate o potomstvu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.