NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP DO 22. DECEMBRA 2020.
Foto: freepik.es

Spadaš među nesrećne solerke koje konačno žele da se opet zaljube i smatraju da su provele dovoljno vremena same? Možda imamo dobre vesti za tebe…

Ova godina ima još mesec i koji dan do kraja i u to vreme može se svašta dogoditi. Ako si solo, a rođena si u jednom od ova tri horoskopska znaka, velika je verovatnoća da ćeš se još ove godine zaljubiti…

Ribe

Osobe rođene u znaku Riba generalno čeznu za skladom, a još ove zime očekuje ih puno ljubavi i leptirića u stomaku. Konačno će pronaći partnera koji će nakon dugo vremena nanovo probuditi njihova osećanja pa će uživati u romantičnim praznicima. Zajedničkim maznim večerima na kauču i romantičnim zimskim šetnjama više ništa neće stajati na putu.

Strelac

I Strelce će još ove godine iznenaditi nova ljubav. Dok je jesen bila puna ljubavnog zastoja i patnje, zima će konačno doneti sveže vetrove. Od velike ljubavi do doživotne veze – sve je moguće! Kako god, definitivno ćeš imati leptiriće u stomaku i konačno ćeš se rešiti jesenje depresije.

Bik

Dok je Bik protekle godine bio suzdržan kad je reč o izlascima pa se radije koncentrisao na krug prijatelja, ove će zime konačno pronaći dublja osećanja. Ovaj horoskopski znak upravo je sada totalno u ravnoteži sa svojim unutrašnjim ja – što je savršena predispozicija za zaljubiti se nakon dužeg vremena.

miss7.24sata.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.