Dnevni horoskop za 9. septembar 2017
Dnevni horoskop za 9. septembar 2017

Dnevni horoskop za 9. septembar 2017 Dan pred nama obeležiće trigon Sunca i Plutona, a energija koju će emitovati je idealna da vam da krila za čišćenje vas i stvari oko vas.

Divan dan za rad na sebi, neke lične promene, ali isto tako i za promene i čišćenje prostora u kome boravite. Tako da dame mogu da iskoriste dan (i gospoda, zašto da ne) da srede stan, možda neku letnju garderobu odlože na drugo mesto, pripreme jesenju savetuje Dnevni horoskop za 9. septembar 2017.

Nemojte previše da se zamarate, i radite samo dok vam nešto odgovara, dok vam pričinjava zadovoljstvo. Čim primetite umor – trk napolje i uživajte, ipak je subota. Noćas se dobro naspavajte, a dok vi budete spavali Merkur će ući u znak Device, taman da ojača ovu današnju energiju.
Lep dan vam želimo, pi[e danasnji dnevni horoskop!

Dnevni horoskop – Ovan

POSAO

Vaša poslovna vizija ne može u potpunosti da se ostvari, ali buduće vreme će doneti bolje uslove koji vam nedostaju. Važno je da podstičete stvaralački impuls i da sačuvate dobar odnos sa saradnicima.

LJUBAV

Ponekad je teško uskladiti različita interesovanja u odnosu sa voljenom osobom. Želite da ostvarite bliži emotivni kontakt i potpuni sklad.

ZDRAVLJE

Narušen vam je protok energije.

Dnevni horoskop za 9. septembar 2017
Dnevni horoskop za 9. septembar 2017

Dnevni horoskop – BIK

POSAO

Pokušavate da skrenete pažnju svoje okoline u pravcu koji najviše odgovara vašim poslovnim interesima ili ciljevima. Međutim, postoje iznenadne okolnosti koje vas usporavaju da ostvarite svoje namere.

LJUBAV

Delujete uznemireno. Pre ili kasnije morate da prihvatite nečija pravila o zajedničkom životu i emotivnu opomenu.

ZDRAVLJE

Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO

Postoje različite interesne sfere među saradnicima, ali vi umete da procenite realne okolnosti i da prepoznate faktore koji donose zajednički uspeh. Okolina
ima dovoljno poverenja u vaše znanje ili sposobnosti.

LJUBAV

Pažljivije analizirajte osobu koja vas nepotrebno opterećuje svojim ćudljivim ponašanjem i pomalo neskromnim zahtevima.

ZDRAVLJE

Važno je da sačuvate unutrašnju ravnotežu…

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.