Dnevni horoskop za 9. jun 2017

Dnevni horoskop za 9. jun 2017: Dragi prijatelji, danas će Venera napraviti egzaktan sekstil sa Marsom, pa prepustite se strastima i ljubavnim susretima, uživajte, opustite se, uzmite ponuđeno. U isto vreme dajte i sebe onoliko koliko želite i više, ne razmišljajte o sutrašnjem danu, ne razmišljajte ni o juče, ostanite u trenutku u kom ste sad, sa onim koji je tu kraj vas i jednostavno uživajte. Isto tako, da upozorimo, nemojte imati prevelika očekivanja, od očekivanja možemo samo da se razočaramo, ne pružajući šansu drugoj osobi da pokaže svoje kvalitete, i kada se dogodi da se pre ili kasnije suočimo sa njom i onim što ona želi, već je kasno.

Prijatan dan vam želimo, piše Današnji dnevni horoskop.

OVAN

POSAO

Naivno verujete u nečiju priču i ne proveravate nove informacije koje utiču na završne rezultate u poslovnoj saradnji. Ipak, gubitak sa kojim se suočavate nije od posebnog značaja.

LJUBAV

Teško vam je da se suočite sa svojim emotivnim slabostima i potrebna vam je objektivnost u mišljenju. Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja vam se dopada.

ZDRAVLJE

Problemi sa kožom.

BIK

POSAO

Ne treba previše da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o svojim poslovnim interesima. Okolina pomaže zajednički uspeh i neko pokušava da vam obezbedi određene povlastice ili bolje materijalne uslove.

LJUBAV

Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Opustite se u nečijem bliskom društvu.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Dnevni horoskop za 9. jun 2017

BLIZANCI

POSAO

Poruku koju dobijate možete shvatiti na različite načine i zato pokušajte da sagledate onu pozitivnu stranu. Potreban vam je dodatni entuzijazam i podrška različitih saradnika kako biste svoje obaveze završili u zadatom roku.

LJUBAV

Morate unapred poznavati osnovna ljubavna pravila pre nego što prihvatite nečiju igru zavođenja ili novi izazov.

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku.

RAK

POSAO

Potrebno je da napravite dobar izbor, ali postoje iznenadne situacije koje otežavaju poslovnu procenu. Obratite pažnju na nečiju reakciju.

LJUBAV

Imate velika očekivanja, međutim partner često prikriva svoje namere. Zadovoljstvo je kada nesto činite u ime zajedničke radosti i sreće.

ZDRAVLJE

Potreban vam je odmor.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.