dnevni horoskop za 9. decembar 2016

Dnevni horoskop za 9. decembar 2016: Konačno petak! Verujemo da ste ga željno iščekivali, bar većina vas, i da smišljate zadovoljno planove za predstojeći vikend.

A ovaj petak je dan za nagrade, za uspeh i trud za ono što ste do tada savladali i uradili (Sunce sekstil Jupiter). Pomoć i podrška javlja se iz inostranstva,( čak i pozamašna svota novca zarad motivacije), posebno je važno što vas očekuje uspeh na svim poljima obrazovanja (Sunce sekstil Jupiter), piše Balkan Portal. Sunce u Jupiterovom znaku potrajaće još nekih sedam dana, pane bi bilo pametno ne iskoristiti sve prilike koje vam se otvaraju. Ovaj vam period nudi puno dobrih mogućnosti (Sunce u Strelcu) i još boljih susreta i kontakata, a takođe ovaj dan vam nudi i spoj i dobrih šansi i dobrih susreta (Sunce sekstil Jupiter), pa iskoristite ga za svoje poslovne, ali i one na ličnom planu.

Sve u svemu, jedan fin dan pred nama. Iskoristite ga na najbolji način.

OVAN

POSAO

Stalo vam je da se izborite za bolju poslovnu poziciju i zato kategorično insistirate na svojim namerama. Na sreću delujete veoma ubedljivo na okolinu tako da njihove reakcije potvrđuju Vaša očekivanja.

LJUBAV

Budite dovoljno diskretni, postoji mogućnost da neko razotkrije vaše »tajne namere«. Partner budnim okom posmatra i prati vaše kretanje.

ZDRAVLJE

Problemi sa zglobovima.

dnevni horoskop za 6. decembar 2016

BIK

POSAO

Imate utisak da se nalazite ispred drugih i da vam predstoji novi uspeh. Potrebno je da se pravilno organizujete kako biste ostvarili uspeh na različitim stranama. Nemojte dozvoliti da vas neko ometa ili usporava.

LJUBAV

Nalazite se u novoj zabludi i na subjektivan način procenjujete partnerovo ponašanje. Budite realni u svojim emotivnim očekivanjima.

ZDRAVLJE

Kontrolišite krvni pritisak.

BLIZANCI

POSAO

Opterećeni ste novim poslovnim planovima i nagomilanim obavezama. Nemate dovoljno strpljenja za saradnike koji usporavaju poslovni dogovor.

LJUBAV

Pažljivo analizirate voljenu osobu, ali čini vam se kako ne možete lako da uskladite različite aspiracije i interesovanja koja vas udaljavaju.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.