Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 8. jun 2017: Iskoristite ljubavni aspekt između Venere i...

Dnevni horoskop za 8. jun 2017: Iskoristite ljubavni aspekt između Venere i Marsa ali pazite da se ne upustite u zabranjenu avanturu

31
0
Dnevni horoskop za 3. juli 2017
Dnevni horoskop za 3. juli 2017

Dnevni horoskop za 8. jun 2017: Četvrtak je pred nama, danas bi bilo lepo da na najbolji način iskoristite ljubavni aspekt između Venere i Marsa, pa provedete lepe trenutke sa partnerom. Međutim, s obzirom da su obe ljubavne planete u znacima koji se vezuju za osećanja i strasti (Mars u Raku, Venera u Biku), imaćete i želju da se potajno upustite u zabranjenu avanturu. Iako je u prirodi Marsa da pokazuje osećanja, da govori o porodici, kući i domu, ostane sve na rečima. Mars je u padu, a s tim i doslednost i istrajnost. Očas posla može ići iz krajnosti u krajnost. Od ljubavi do mržnje u pet minuta…

Želimo vam lep dan, piše Današnji dnevni horoskop.

OVAN

POSAO Delujete ambiciozno i neprekidno smišljate nova poslovna rešenja. Međutim, vaš uspeh zavisi od nečijeg uticaja. Nema razloga da se ponašate nametljivo u društvu osobe koja ima stroge poslovne kriterijume. LJUBAV Nalazite se u emotivnoj dilemi. Bolje je da prednost prepustite svom partneru. Prihvatite realna rešenja ili dostižne mogućnosti. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

BIK

POSAO Očekuju vas neki interesantni susreti i zato obratite pažnju na utisak koji ostavljate u društvu poslovnih partnera. Učinite sve što je potrebno da spojite lično zadovoljstvo sa praktičnim aspektima. LJUBAV Ukoliko ste slobodni, zakažite ljubavni susret. Dovoljno ste inspirisani da privučete nečiju emotivnu pažnju i da izazovete pozitivnu reakciju. ZDRAVLJE Više spavajte.
Dnevni horoskop za 8. jun 2017

BLIZANCI

POSAO Ukoliko vas neko nagovara na poslovni izazov ili na zajednicku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Neko može da razotkrije vaše tajne planove i zato ne budite naivni i brzopleti. LJUBAV U svojim ljubavnim očekivanjima idete za korak ispred partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu. ZDRAVLJE Budite pažljiviji u saobraćaju.

RAK

POSAO Izbegavajte brzopletost ili neskromnost u susretu sa saradnicima. Potrebna vam je njihova naklonost. Očekuje vas uspeh u novčanim razmenama. LJUBAV Dopada vam se ono što je nedostižno ili osoba do koje ne dopire vaš glas. Razmislite kome treba da uputite ljubavni poziv. ZDRAVLJE Uzimajte više tečnosti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.