Dnevni horoskop za 3. juli 2017
Dnevni horoskop za 3. juli 2017

Dnevni horoskop za 8. jun 2017: Četvrtak je pred nama, danas bi bilo lepo da na najbolji način iskoristite ljubavni aspekt između Venere i Marsa, pa provedete lepe trenutke sa partnerom. Međutim, s obzirom da su obe ljubavne planete u znacima koji se vezuju za osećanja i strasti (Mars u Raku, Venera u Biku), imaćete i želju da se potajno upustite u zabranjenu avanturu. Iako je u prirodi Marsa da pokazuje osećanja, da govori o porodici, kući i domu, ostane sve na rečima. Mars je u padu, a s tim i doslednost i istrajnost. Očas posla može ići iz krajnosti u krajnost. Od ljubavi do mržnje u pet minuta…

Želimo vam lep dan, piše Današnji dnevni horoskop.

OVAN

POSAO

Delujete ambiciozno i neprekidno smišljate nova poslovna rešenja. Međutim, vaš uspeh zavisi od nečijeg uticaja. Nema razloga da se ponašate nametljivo u društvu osobe koja ima stroge poslovne kriterijume.

LJUBAV

Nalazite se u emotivnoj dilemi. Bolje je da prednost prepustite svom partneru. Prihvatite realna rešenja ili dostižne mogućnosti.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

BIK

POSAO

Očekuju vas neki interesantni susreti i zato obratite pažnju na utisak koji ostavljate u društvu poslovnih partnera. Učinite sve što je potrebno da spojite lično zadovoljstvo sa praktičnim aspektima.

LJUBAV

Ukoliko ste slobodni, zakažite ljubavni susret. Dovoljno ste inspirisani da privučete nečiju emotivnu pažnju i da izazovete pozitivnu reakciju.

ZDRAVLJE

Više spavajte.

Dnevni horoskop za 8. jun 2017

BLIZANCI

POSAO

Ukoliko vas neko nagovara na poslovni izazov ili na zajednicku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Neko može da razotkrije vaše tajne planove i zato ne budite naivni i brzopleti.

LJUBAV

U svojim ljubavnim očekivanjima idete za korak ispred partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu.

ZDRAVLJE

Budite pažljiviji u saobraćaju.

RAK

POSAO

Izbegavajte brzopletost ili neskromnost u susretu sa saradnicima. Potrebna vam je njihova naklonost. Očekuje vas uspeh u novčanim razmenama.

LJUBAV

Dopada vam se ono što je nedostižno ili osoba do koje ne dopire vaš glas. Razmislite kome treba da uputite ljubavni poziv.

ZDRAVLJE

Uzimajte više tečnosti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.