Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 8. jul 2018. Ovan taktizira u ljubavi, Rak pleni, Vaga sumnjičava, Ribama komplikacije na emotivnom planu

Vaga

POSAO

Suviše lično doživljavate situaciju na poslovnoj sceni i zato pravite pogrešnu procenu. Pažljivije saslušajte nečiji komentar jer je važno da izvučete dobru pouku o poslovnim odnosima.

LJUBAV

Postajte sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponašanj i čini vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda. Preuveličavate zajedničke situacije.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Dnevni horoskop za 8. jul 2018. Ovan taktizira u ljubavi, Rak pleni, Vaga sumnjičava, Ribama komplikacije na emotivnom planu.

Škorpija

POSAO

Nalazite se u trendu i ispred drugih. Odgovorite afirmativno na nove ideje koje predlažu vaši saradnici. Ako želite da sve funkcioniše na skoro besprekoran način, potrebni su vam dobra volja i određeni profesionalni maniri.

LJUBAV

Imate dobar emotivni predosećaj, a ljubavna igra je najlepša kada u njoj učestvuje dvoje odabranih.

ZDRAVLJE

Pad imuniteta.

Strelac

POSAO

Neko u vama podstiče kreativnu energiju i dodatnu motivaciju za posao kojim se bavite. Vaša okolina ima pozitivnu ulogu u različitim situacijama. Čini vam se da imate dobro rešenje za sve tekuće probleme.

LJUBAV

Delujete šarmantno i privlačno na partnera ili umete vešto da zavedete osobu koja vam se dopada. Iskoristite to ovih dana.

ZDRAVLJE

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Potreban vam je odmor…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.