Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 8. decembar 2018. Ovan subjektivan, Bik da obrati pažnju...

Dnevni horoskop za 8. decembar 2018. Ovan subjektivan, Bik da obrati pažnju na partnera, Blizanci dobro, Rak sreće simpatiju.

80
0
Dnevni horoskop za 8. decembar 2018.
Dnevni horoskop za 8. decembar 2018.

Dnevni horoskop za 8. decembar 2018. Lavovima moguć nesporazum na poslu, Devica treba da bude emotivno otvorenija, Vaga da se aktivira na poslu, Škorpija mora da bude lukava, pred Strelčevima nove poslovne odgovornosti, Jaračevi nemojte da komplikujete stvari na ljubavnom planu, Vodolija pozitivna, Riba napeta.

Vikend započnite u miru sa sobom, laganim buđenjem, jogom, meditacijom. Mesec ovoga vikenda prelazi u Jarca. Jarac poznat po svojoj strogosti prema obavezama, popustiće pred blagosti, potrebi da se odmori, razumevanju sopstvenog bića i potrebe da predahne, piše današnji dnevni horoskop. Ovaj vikend neka protekne u znaku tišine, mira i blagostanja. Pokušajte da nađete svoje mesto gde ćete moći da se posvetite sebi i gde vam niko neće smetati. Ugodan dan želimo svima.

Ovan

POSAO Nedostaje vam realan uvid u različite poslovne mogućnosti. Važno je da se prilogodite mišljenju većine i da korigujete svoju prvobitnu strategiju. Obratite pažnju na korisne informacije, imate priliku da proširite svoje saznanje. LJUBAV Pogrešno procenjujete nečije ponašanje ili emotivne signale koje dobijate. Suviše ste subjektivni u procenama i u stvaranju svoje ljubavne vizije. ZDRAVLJE Moguća glavobolja.
Dnevni horoskop za 8. decembar 2018.
Dnevni horoskop za 8. decembar 2018.

Bik

POSAO Umete da se nametnete pred saradnicima, ali ne može sve biti po vašoj volji. Izbegavajte takmičarske situacije, nema razloga da se dokazujete na pogrešan način. Ipoštujte osnovna pravila u poslovnoj saradnji. LJUBAV Neko vam daje do znanja da traži veću emotivnu sigurnost, a ne intrigantne situacije koje trenutno zagovarate. Nemojte nehotično povrediti nečija osecanja. ZDRAVLJE Više se odmarajte.

Blizanci

POSAO Prepustite drugima da istražuju ili testiraju nove poslovne mogućnosti. Potrebno je da zaštitite svoje interese i da se pridržavate proverenog obrasca u poslovno-finansijskoj saradnji. LJUBAV Nemojte obećavati svojoj porodici ili partneru stvari koje ne možete da ispunite. Dobra namera ne predstavlja uvek i garanciju da možete usrećiti osobu do koje vam je stalo. ZDRAVLJE Osećate se dobro…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.