Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 7. oktobar 2020. Ovan raspoložen, Bik dobro, Blizanci da...

Dnevni horoskop za 7. oktobar 2020. Ovan raspoložen, Bik dobro, Blizanci da se potrude na poslu, Rakovima posao ide od ruke

104
0
Dnevni horoskop za 7. oktobar 2020.
Dnevni horoskop za 7. oktobar 2020.

Dnevni horoskop za 7. oktobar 2020. Trigon Meseca i Sunca ove srede u senci je drugog aspekta danas, a to je opozicija Merkura i Urana. Merkur je u Škorpionu , miran i tih,i u opoziciji traži da budemo vrlo oprezni u saobraćaju kao i u komunikaciji sa drugim ljudima.

Uran voli da provocira, nadglašava i unosi nemir. Opozicija je tu da podseti da postoji i druga strana s jednako važnim zahtevima, potrebama i osećanjima kao što imamo i mi sami, te da ono što radimo i govorimo gledamo i iz ugla sagovornika, piše današnji dnevni horoskop.

OVAN

POSAO Raspoloženje će vam biti na vrhuncu. Završićete jedan važan posao i to će vam uliti osećaj samopouzdanja. Važno je da osetite dodatnu psihološku, materijalnu ili emotivnu sigurnost. LJUBAV U susretu sa voljenom osobom slobodno izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti i potrebe koje imate. Budite dovoljno maštoviti i inspitativni u svakom pogledu. ZDRAVLJE Nervozni ste.

Nedeljni horoskop od 5. do 12. oktobra 2020. Ovan zabrinut, Bik ulazi u gužvu, Blizanci povucite ručnu, Rak nestrpljiv

Dnevni horoskop za 7. oktobar 2020.
Dnevni horoskop za 7. oktobar 2020.

BIK

POSAO Odbićete da prihvatite nečiju uslugu koja vas obavezuje na partnerstvo pod određenim uslovima. Izbegavajte različite vidove ucenjivanja ili takmičarsku atmosferu koju nameće neko od saradnika. LJUBAV Smeta vam saznanje da partneru povremeno kao da nedostaje inspiracije, hrabrost ili iskrenost u izražavanju. Učinite nešto po tom pitanju kako biste promenili sadašnju poziciju u kojoj se nalazite. ZDRAVLJE Dobro.

BLIZANCI

POSAO Ukoliko neko kritikuje vaše ideje ili ponašanje, pokažite da imate dovoljno sluha i prihvatite sve korisne sugestije. Važno je da poboljšate poslovni rejting. LJUBAV Potrudite se da u potpunosti ispoštujete dogovor koji imate sa svojim partnerom. Obratite pažnju na važne sitnice koje na indirektan način otkrivaju nečije namere. ZDRAVLJE Niste u kondiciji.

RAK

POSAO U dogovoru sa jednom osobom završićete posao koji deluje vrlo perspektivno. Dobar glas daleko se čuje, tako da vas očekuje neki vid uticajne reklame ili dobitak. LJUBAV Izgleda da neko sa strane u izvesnom smislu kvari plan ili dogovor koji imate sa svojim partnerom. Nemojte odustajati od svojih ljubavnih namera. Nalazite se na korak do velike radosti. ZDRAVLJE Korigujte ishranu…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.