Pomračenje Sunca u Vodoliji 15. februara 2018

Dnevni horoskop za 7. novembar 2016: Došao nam je novi ponedeljak, idemo opet sve iz početka, ali ovaj put ne bi trebalo da nam teško padne zahvaljujući jutarnjem sekstilu sunca sa Plutonom koje će vam doneti snagu i hrabrost, koje su i te kako potrebne za svakdnevni rad. Ovo je neka energija koju bismo mogli da definišemo i kao energiju promena, energiju koja će od vas napraviti lidere. Zato, ako želite da se borite za neku prevlast – krenite u intelektualnu borbu danas. Ovo je aspekt koji ne traje dugo, pa ga iskoristite da neke stvari već danas preokrenete u vašu korist, pošto danas ne postoji nemoguće za vas.

 

Drugi deo dana odličan za susrete, poslovne ili privatne, ali i malo pražnjenje mozga u nekom dobrom šopingu ili bar u šetnji. Odličan je i za razgovore, emotivne ili poslovne, šta više vam u kom trenutku bude prijalo, piše Današnji dnevni horoskop.

Veče obeležava Mesec sekstil Saturn, iskoristite ga za šetnju pod kišobranom, druženje sa porodicom, starijim članovima prvenstveno i umerenu fizičku aktivnost koja će vam i te kako dobro doći da se lepo naspavate…

Uspešan i hrabar dan vam želimo!

OVAN

POSAO

Zamaraju vas situacije u kojima se previše taktizira. Ne volite kada neko ograničava vašu slobodu i aktivnosti.

LJUBAV

U susretu sa voljenom osobom nema razloga da započinjete ama baš nikakvu osetljivu temu koja vodi ka novoj raspravi.

ZDRAVLJE

Zadovoljavajuće.

dnevni horoskop 30. oktobar 2016.

 

BIK

POSAO

Obratite pažnju na različite informacije koje mogu da vam olakšaju radne obaveze. Ugledajte se na uspešne saradnike i primenite sličan princip poslovanja.

LJUBAV

U svojim emotivnim procenama budite realni. Ne možete očekivati da voljena osoba ostvari sva vaša očekivanja.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

BLIZANCI

POSAO

U susretu sa saradnicima budite dovoljno promišljeni i praktični. Svoje znanje i energiju usmerite prema nekim korisnim ciljevima.

LJUBAV

Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema bliskoj osobi. Prihvatite reči izvinjenja. Nastavite dalje, kao da se ništa nije dogodilo.

ZDRAVLJE

Moguća temperatura.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.