Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 7. januar 2019. Ovan da se posveti partneru, Bik...

Dnevni horoskop za 7. januar 2019. Ovan da se posveti partneru, Bik hvata krivine, Blizanci, ne zamerajte se kolegama.

34
0
Dnevni horoskop za 7. januar 2019.
Dnevni horoskop za 7. januar 2019.

Dnevni horoskop za 7. januar 2019. Nova sedmica započinje Venerom koja ulazi u Strelca.

Retrogradnost Venere u prethodnoj godini iscrpla nas je do maksimuma, terajući nas stalno u nesigurnosti i preispitivanje odluka koje smo doneli u prošlosti, piše Današnji dnevni horoskop. Sad je red na nalet bolje energije, energije strasti, uzbudljivog, avanturističkog u nama, potrebe za “sletanjem s cveta na cvet”, za traganjem za uzbuđenjem, bez objašnjenja, polaganja računa i slično… Biće to period istraživanja, želje za saznanjima, zalaženje i na opasna područja zarad doze uzbuđenja… Moguća i preterivanja u svemu zbog Strelca kojim vlada Jupiter.

Ovan

POSAO Napredak svakako neće izostati, ali morate da date sve od sebe. Ponekad morate da napravite listu prioriteta. LJUBAV Sledi vam divan susret sa partnerom. Predajte mu sebe u potpunosti i uživajte u romantici. ZDRAVLJE Prekontrolišite vid. Dnevni horoskop za 7. januar 2019.

Bik

POSAO Zapostavili ste posao zbog privatnih obaveza. Morate se više potruditi kako bi nadoknadili izgubljeno. LJUBAV Vaš partner je vaša najveća podrška. Pokažite mu da ste mu zahvalni zbog toga. DRAVLJE Izbegavajte stres i masnu hranu.

Blizanci

POSAO Nemojte da se previše zamerate kolegama sa kojima provodite toliko vremena. Iako se ne slažete u svemu, poradite na komunikaciji. LJUBAV Možda ste sami, ali niste nesrećeni. Iskoristite ovaj period i izvucite najbolje iz njega. ZDRAVLJE Smanjite unos nikotina i alkohola…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.