Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 7. februar 2019. Ovnovi, pripazite na ishranu, Bik puca...

Dnevni horoskop za 7. februar 2019. Ovnovi, pripazite na ishranu, Bik puca od energije, Blizanac odlaže obaveze

49
0
Dnevni horoskop za 7. februar 2019
Dnevni horoskop za 7. februar 2019

Dnevni horoskop za 7. februar 2019. Miran dan pred nama, provedite ga u svom stilu. Posetite drage ljude, obiđite porodicu.

Ovo je dan kada možete da ispravite neke stvari koje su se isprečile u harmoniji vaših odnosa. Jednostavan, neobavezan razgovor može da učini čudo i premosti probleme koje imate u odnosima s njima. Budite vi inicijator u tome. Veče je rezervisano za ljubav, Venera je tu da “pogura stvari”, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO Pronalazite način da svoje ideje sprovedete u delo. Uz mnogo truda i malo šarma, sve će vam poći za rukom. Samo budite uporni. LJUBAV Očekujete poziv od osobe u znaku Lava, Jarca ili Raka. On je sklon taktiziranju, ali ipak neće odoleti da se javi. ZDRAVLJE Izbalansirajte ishranu.
Dnevni horoskop za 7. februar 2019
Dnevni horoskop za 7. februar 2019

Bik

POSAO Puni ste energije i spremni za nove poslovne izazove. Odlične rezultate postižete potpuno sami, ali nemojte biti sebični u poslovanju. LJUBAV Ukoliko ste slobodni, možete upoznati nekoga ko će vam se već na prvi pogled dopasti. Sjajan dan za ljubav. ZDRAVLJE Odlično.

Blizanci

POSAO Trebalo bi da obavite ono što se od vas očekuje. Neće biti značajnih dešavanja, ali nemojte da odlažete poslove. LJUBAV Oni koji su u braku, mogu imati žučnu raspravu sa partnerom. Potrudite se da kontrolišete situaciju i da ne prelazite granicu. ZDRAVLJE Problemi sa pritiskom…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.